Arama sonuçları: *

1. sein.

Ekranımda çizikler oluşmaya başladı

Monitörüm yeni daha alalı en fazla 1 yıl olmuştur asus tuf aqml1a modeli Dosya eki olarak bırakıyorum bu şekilde çizikler oluşmaya başladı ekranımda ilk günler lol oynarken oluyordu sadece şimdi tüm bilgisayarda olmaya başladı gittikçe de artıyor sorunu bilen biri yardımcı olabilirim driver...
  2. sein.

Kulaklığımdan Ses Gelmemeye Başladı

annem bilgisayarın yerini değiştirmiş benden habersiz kabloların fotoğrafını vs de çekmiş zaten bende biliyorum hangi kablonun nereye olduğunu fakat kulaklıktan ses gelmiyor hyperx cloud stinger 2 kullanıyorum anakartım msi tomahawk b460 her şey yerli yerinde mikrofon jakı mikrofon girişinde...
  3. sein.

Bios Ekranı Gelmiyor

arkadaşım yeni bilgisayar aldı windows 11 kurulu valorant için secure bootu ayarlaması gerekiyor fakat bios ekranı acılmıyor Asrock h610m-hvs anakart kullanıyor tek tek tüm bios tuşlarını denedik hicbirinde açılmadı windows update - kurtarma - gelişmiş seçenekler kısmından yeniden başlat yapınca...
  4. sein.

ekranımda siyah kareler çıkıyor

1660 supergamingx kullanıyorum biraz araştırdım driver sorunlarından olabiliyormuş yeni güncellemiştim eski driver hangisini kullanıyordum bilmiyorum şuanda gameready 552.22 kullanıyorum monitorumde yeni monitörle alakalı değildir dimi?
  5. sein.

Yüksek Isı i5 10600 1660 super

Sistemde özellikle işlemci çok isiniyordu temizlendi macun suruldu duzelmedi kotu macun sürmüştür dediler deneyeceğiz kendimiz alıp geçmezse sorun ne olabilir coolermaster ml240l sıvı soğutma kullanıyorum i5 10600 ve msi 1660 super kullanıyorum bir fikriniz varmı? Çok yüksek isilara çıkıyor lol...
Geri