Arama sonuçları: *

1. ErdemAbiGf

Bilgisayarım açılmıyor!!!!

Bilgisayar çok tozlanmıştı bende detaylı temizlik yaptım herşeyi söktüm işim bittiğinde böyle ekranda kaldım bios a geçmek istediğimde ekran gelmiyor
  2. ErdemAbiGf

IPhone XS MAX mi iPhone 11 mi

arkadaşlar merhaba abime telefon alacağım bu 2 telefon aarasında kaldık bir tane tertemiz 2 el xs max bulduk herşeyi orjianal pili %87 11 de bulduk herşeyi orjinal pili 76 çevremde başka adam akılı bulamadım bu 2 telefon arasında kıyasalam yapın lütfen hangisini almalıyız ?
  3. ErdemAbiGf

500gb m2 ssd 465 oluyor acil seri yardım

Arkadaşlar acil yardım 5 dk önce pc ye windows flash taktım pc yi sıfırlamadan ctrl alt del yaparak temiz kurulum yapmayı çalışıom ve 500gb olan m2 şad 465 gösteriyor nasıl düzeltecemm bunu pc yi ilk aldığımda da böyle idi
  4. ErdemAbiGf

Argb fan ları nasıl bağlamalıyım yardım

2 tane önde Argb 1 tane de egzoz fan argb si var arkadaşlar hepsi ARGB Önden fan larda dişi erkek varken egzoz da 1 tane farklı kablo var ve onu nereye yakacam nasıl bağlamaiyim 3 fanı da
  5. ErdemAbiGf

Ekran kartsız BİOS A nasıl gircem

İşlemci ryzen 5 7500F biosa girebilir miyim?
  6. ErdemAbiGf

Anakarta Parçaları nasıl bağlicam

Beyler selamun aleyküm sistem aldım herşeyi kurdum bi sorun yaşıyorum PSU Kablolarını nasıl anakarta bağlıcam bunun hakında video varmı varsa atabilir misiniz
Geri