Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ AMD'den Nvidia Ekran kartına geçiş

Arkadaşlar daha önce AMD ekran kartı driverı vardı bilgisayarda ve igpu kapalıydı. Ekran kartını değiştirdim ve nvidia aldım. IGPU kapalı olduğundan dolayı ekran kartı takmadan görüntü alamıyorum. Yeni ekran kartını taksam daha sonra amd driverı kaldırıp nvidia kursam çakışma olur mu sizce? Ne...
  2. M

Bilgisayar açılışında GPU kod 43 hatası

Arkadaşlar yeni sistemde bu sorunu kalıcı olarak çözemedim hala. Eskiden her gün yapıyordu bu sorunu artık 4-5 günde bir yapıyor. Bilgisayar açılışında aygıt yöneticisinde sorun bildirdiğinden windows bu aygıtı durdurdu hatası veriyor yeniden başlatınca çözülüyor. Güncel AM5 sistem...
  3. M

Çözüldü✓ Windows 11'den Windows 10'a geçiş

Arkadaşlar windows 11'de kurduğum oyunların dosyalarını tekrar indirmemek için harici hard disk ile windows 10'a formatlayıp atsam sizce uyumsuzluk olur mu ? Oyunları çalıştırabilir miyim?
  4. M

Çözüldü✓ Bios Sıfırlaması Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar Bios birden fazla şekilde sıfırlanabiliyor bunu biliyorum ancak CMOS sıfırlama veya Bios pili çıkarıp sıfırlama yaparak mı tam sıfırlama yapılabiliyor? Ben genelde biosun içinden sıfırlama yapıyorum. Benim yaptığım yöntem ile ayarlar sıfırlanıyor ama benim istediğim komple...
  5. M

Çözüldü✓ HYPERVISOR_ERROR mavi ekran hatası

RAM: GSkill Trindent Z5 6000 Mhz CL30 SSD: Samsung 980 PRO Ekran kartı: Sapphire 7900 XTX Nitro + Anakart: MSI B650 Tomahawk İşlemci: AMD Ryzen 5 7600x Arkadaşlar ekran kartını değiştirdim bilgisayarda, Nvidia takılıydı AMD taktım ama öncesinde DDU ile temizledim ancak hala nvidia dosyaları...
  6. M

R5 7600X , Sapphire 7900 XTX Nitro+ 1440P ?

Arkadaşlar Ryzen 5 7600X ve Sapphire 7900 XTX 1440P için darboğaz yapar mı sizce? Bottleneck checker sitelerine çok güvenmiyorum bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
  7. M

Çözüldü✓ Critical Process Died mavi ekran hatası

Arkadaşlar amd ekran kartımı servise göndereceğim o yüzden DDU ile AMD yazılımını kaldırmadan yedek olarak duran GTX 970 kartımı taktım ancak critical process died hatasını geçemiyorum. Cmd ile sfc/scannow denedim düzelmedi. Güvenli moda geçince bile aynı mavi ekran hatasını veriyor. Bios pilini...
  8. M

Çözüldü✓ Sapphire 7900 XTX nitro + ekran titremesi ve görüntü gitmesi sorunu

Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce bu sorunu yaşıyordum ve sorunu driverı komple silip kurarak çözmüştüm. Bugün aynı sorun tekrar oldu ve pc reset attı sonunda. Tekrar açtığımda görüntü gelmedi, 10dk bekledim ve sistem açıldı ama görüntü yine ara ara gidip geliyor. Sorun ne olabilir sizce...
  9. M

Yeni Toplanan Sistem DRAM ve CPU sorunu

Arkadaşlar MSI B650 Tomahawk anakartım ile sistemi kurdum. Ryzen 5 7600x işlemci ve Gskill trident z5 2x16 gb uyumlu ramler ile sistemi topladım. Sistemi ilk açmaya çalıştığımda enerji verir vermez, CPU ve DRAM ışıkları yandığını gördüm. Ramlerim RGB Ledli, ledler yanıyor ama Ramleri görmüyor...
  10. M

Yeni topladığım sistemde Anakart üzerinde CPU ve DRAM ışıkları yanıyor

Arkadaşlar yeni topladığım sistemde RAMleri 2. ve 4. slotlara taktım anakartın önerdiği gibi. Hatalı bir montaj yapmadım. Bilgisayara ilk enerjiyi verdiğimde CPU ve DRAM ışıkları yanmaya başladı. Bios güncellemesi mi yapmak gerekiyor yoksa sorun farklı bir şey mi ?
Top Bottom