Arama sonuçları: *

1. drakathx

PC çalışırken ve kapandığında psu dan ses geliyor?

Sistemi çalıştırdığımda psudan devamlı olacak şekilde cayk sesi geliyor coil whine dedikleri durum mu diye düşünüyorum sürekli devam ediyor çünkü ses ayrıca pc tamamen kapandığında ışıkları vesaire de kapandığında çıt sesine benzer bir ses geliyor güç kesildiğinde o durumda normal mi...
  2. drakathx

Bilgisayar tek seferde boot atmıyor

Güç tuşuna basınca PC kasasındaki fanlar başlıyor çalışmaya ama sonrasında hemen boot atmıyor tahminimce 2 seferde boot atıp masaüstü açılıyor bu normal bir durum mu yoksa anormallik var mı. İlk seferde fanlar çalışıyor ardından ekran daha gelmeden anlık gücü keser gibi oluyor ve masaüstüne...
  3. drakathx

Valorant Fps Kaybı hakkında

Valorant son güncellemeden önce 9800x3d-9060 XT 16 GB ile full ayarlarda vsync kapalı 700-1000 arası fps alırken son güncellemeden sonra ise full aynı ayarlar 500-650 fps arası almaya başladım bu durum normal mi?
  4. drakathx

Mavi Ekran Valorant Van9003 hatası alıyorum yardım

X870 gigabayte Aorus Elite 9800x3d 9060 XT sisteme sahibim valorantta tpm hatası alıp duruyorum nasıl bu sorunu gideririm.
  5. drakathx

PC çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor yardım lazım,

Arkadaşımda DDR4 sistem vardı geçen mavi ekran verdi ve format attı format attıktan sonra görüntü gelmemeye başladı PC çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor bende DDR4 le uğraşmasın diye ddr5 Asus prime a620 m k eski sisteminden kalma anakart verdim ddr5 lexar thor 2x8 ram verdim M2 SSD verdim...
Geri