Arama sonuçları: *

1. X

Bu sürücü nedir nasıl kurabilirim ?

Merhaba arkadaşlar bilinmeyen aygıt yazıyor birtek bu kaldı aygıt yöneticisinde donanım kimliğini de resimlere ekledim bunu nasıl yükleyebilirim teşekkür ederim.
  2. X

Vatan Bilgisayar iadeniz tarafımıza ulaştı olarak yazıyor. Ne zaman iade alınır?

Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan internet sitesi üzerinden bir ürün aldım, bir hafta önce iade ettim. Şimdi siteden kontrol ettiğimde "iadeniz tarafımıza ulaştı" olarak yazıyor. Ne zaman iade alırlar ve sonuçlanır?
  3. X

Güç kaynağından fan titreme sesi

Merhaba arkadaşlar güç kaynağım Asus ROG Thor 1000w P2 çok değişik bir ses geliyor titreme gibi sanki titreşim olmuşta sallanıyor fan sizce nedendir bu sorun. Bir hafta önce de PC kernel power 41(63) hatası vermişti durduk yere hiçbir şekilde uyarı vermeden PC kapanmıştı sonra güç tuşuna bastım...
  4. X

Kernel Power 41(63) hatası

Merhaba arkadaşlar bugünkü açtığım diğer konuda sorunu buldum buymuş sorun Kernel Power sorunu acaba PSU mu bozuk ekran kartı mı?
  5. X

PC OYUNDAYKEN BOZULDU

Merhaba arkadaşlar durduk yere oyundayken PC bozuldu 25.4.1 sürümünden sonra düğmeye basıyorum açılmıyor PC bu sorunu daha önceden de yaşamıştım ama sürücü kaynaklı mı ki acaba. Linkini paylaşıyorum.
  6. X

PC açılmıyor ekran karıncalanma

Merhaba arkadaşlar PC açılmıyor ve bios çok kasıyor hareket edemiyorum Anakartım ASUS ROG B650E-E GAMİNG WİFİ Monitörüm ASUS ROG XG27UCS acaba monitör bozuk olabilir mi cünkü PC yi kapattıktan sonra bile display port yazısı çıkınca bu şekilde karıncalanma oluyor yada anakart bozuk sizce ne olabilir
  7. X

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800X3D İşlemci temel hızdan daha düşük hız

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarda bir sorun var çok ilginç bir şekilde aldığım ryzen 7 7800x3d temel hızı 4.20 ghz ama 4.0 hız veriyor masaüstünde bazen 3.9 ghz bile oluyor hemde oyunda bile olduğu oluyor oyunda 3.9 ghz oldu anlık sonra 4.9 a geldi çok değişik bir sorun masaüstünde de oluyor...
Geri