Arama sonuçları: *

1. AEROXUM

Oyun içinde mouse hassasiyeti ve kulaklık ayarlarının değişmesi

Selamlar, az önce nvidiayı güncelledim ve yeni bir uygulamaya geçiş yapmışlar vs. onları yaptım. Steamden herhangi bir oyuna girdigimde değişiyor bu bu arada, steam dışı bir oyunda böyle bir sorun yaşamıyorum. Steam ile alakalı bir sorun mu anlamadım bu sorunu yaşayan oldu mu son zamanlarda...
  2. AEROXUM

Oyun oynarken Discord mikrofon sesim kesiliyor

Arkadaşlar merhaba, birkaç oyunda dikkatimi çekti; sizlere danışmak istedim. Propnight ve ranch Simulator oyunlarında Discord'da iken arkadaşlarımın sesleri gayet normal geliyor ama benim sesim onlara kesile kesile gidiyormuş. Alt+Tab yapıp başka bir uygulamaya veya klasöre geçtigim zaman...
  3. AEROXUM

League of Legends saçma bir şekilde düşük FPS

Arkadaşlar selamlar, önceden Windows 10 güncel versiyonunu kullanırdım bir sorun yoktu. Yakın zamanda Windows 10 1809 sürümüne döndüm bilgisayarımdaki teknik bir sorundan dolayı ve örneğin güncel versiyonda Valorantta 100-150 FPS alırken 1809 sürümünde 200-250 alıyordum yani almam gereken FPS...
  4. AEROXUM

1 yıldır uğraştığım teknik sorun

Arkadaşlar selamlar, bu sorunu bir çok kişi yaşıyor ancak kimse ilgilenmiyor ve yetkililer takmıyor ilginç bir şekilde. Yabancı veya yerli forumlarda detaylı gezindiğiniz zaman bu sorunu yaşayıp, binlerce lira verip yeni sistem dizip yine de aynı sorunu yaşayan bir ton insan var. Yaşadığım sorun...
  5. AEROXUM

Sokette garip görsel durum

Arkadaşlar aşağıya detaylı fotoğraf paylaşıyorum, anakartın işlemciyi okumasında vs. herhangi bir sorun yok ancak termal macunu yenileyecektim ve gözüme çarptı soketteki grimsi renk. Termal macun mu gri renktekiler yoksa çiplere bir şey mi olmuş? Çözebilen var mı kafam karıştı.
  6. AEROXUM

PSU CPU girişi ve anakart uyuşmazlığı

Arkadaşlar merhaba, PSU satın aldım ve 8+8 pinli CPU girişi bulunmakta ancak anakartımın CPU girişi 4 pin. Ne yapmam gerekiyor bu durumda? Bir çözüm yolu var mı yoksa PSU’yu iade etmem mi gerekir?
  7. AEROXUM

LatencyMon ve DPC Checker gecikme analizi

Arkadaşlar merhaba, stuttering sorunu yaşamaktayım ve aynı zamanda sistemde gecikme sorunu mevcut. Bugün format attım uzun zamandır atmıyordum, format atmadan önce bir şeyler yapmıştım ve DPC Checker programında gecikmeyi azaltmıştım ama Mouse'yi hareket ettirdiğimde çoğalmaya başlıyordu. Şu...
  8. AEROXUM

OCCT Testi ve analiz

Arkadaşlar merhaba, OCCT yeni sürümünde Power ve OCCT testi yaptığımda crash veriyordu ancak eski versiyonu 5.5.7 ile yaptığımda vermedi. Sol üstte değerlerde bir anormallik var mı? PSU'da veya anakartta sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Evimin elektrik tesisatı arızalı ise ve bu...
  9. AEROXUM

7 aydır çözemediğim teknik sorun

Öncelikle herkese merhabalar, iyi günler dilerim. Sorunum biraz uzun ve karmaşık. Bir çok kez çeşitli platformlarda araştırmama rağmen hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Sistemimin ayrıntılarıyla başlayalım; Anakart: H81M-D r2.0. Ekran kartı: ASUS STRIX GTX 750 Ti. RAM: 4x2 8 GB DDR3 1600MHz...
  10. AEROXUM

FPS yüksek fakat kasma hissiyatı var

Arkadaşlar herkese merhabalar, Bu sorunu mayıs ayından beri yaşıyorum. Sanırım micro sttutering mi diyorlar tam emin değilim ama aşağıda açıklayacağım. Uzun zamandır bilgisayara oturmadığım için de pek umursamıyordum ancak son zamanlarda bilgisayarda takılmaya başladım. Yeni bir 2. el ekran...
  11. AEROXUM

CS:GO FPS yüksek fakat takılma, kasma hissiyatı

Merhabalar herkese, 3 Gündür aramadığım, taramadığım ve denemediğim bir şey kalmadı açıkcası. Buraya tekrar konu açıp yardım istemek durumunda kaldım. Arkadaşlar şu sıralar sadece CS:GO oynamaktayım ve önemli olan konu da bu. Bundan 1 ay önce 144 Hz 1ms monitör aldım ve her şey mükemmel...
  12. AEROXUM

İşlemci ve Ekran Kartı Darboğazı

Selamlar herkese, iyi forumlar. i7 4790 işlemcim, GTX 750 Ti ekran kartım mevcut şuanda. Ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum, aklımda GTX 1650 Super OC var. Araştırdığım kadarıyla işlemcim ile bir darboğaz yaratmaz fakat 1660 Super veya 1660 Ti aklıma takıldı. 1660 Super ve 1660 Ti ile...
Geri