Arama sonuçları: *

1. Pcoll

windows 7 ultimate kurdum etkinleştirmeye yapmam gereklimi 1 ay sürem var ?

win 7 ye geçtim etkinleştirme yapmam gereklimi 1 ay surem var en ucuz kodu nerede bulabılırım bilen varmı
  2. Pcoll

Amd sistemimde sadece işlemci ve anakartı değiştirsem problem olurmu yardım?

Merhaba benim sistemim ryzen 5 3600 anakart asrock b450m pro 4 . Kardesimin i3 12100f ile ASUS EX-B660M-V5 D4 5333(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakartini değiştirsem bir problem olurmu. Resimdeki kardeşimin sistemi benim sistemimde yazıyor belli. Benim anakarta takılı ram ve ssdleri...
  3. Pcoll

Çözüldü✓ masaüstü pc ye windows 7 kurmak istiyorum yardım edebilirmisiniz ?

sistemim belli win 7 ye geçmek istiyorum yardım edebilecek varmı steam cüzdan kodu vericem
  4. Pcoll

Arctic Liquid Freezer 360 sıvı soğutucu Thermaltake h330 kasanın üstüne sığarmı?

Kardeşinde bu kasa var thermaltake h330 buna 360 sıvı soğutucu olurmu üst tarafına ona gore kasayı değişeceğım bende dark guardian 4x12 var üstüne olmadı
  5. Pcoll

windows 10 pro yüklüydü 11 e yükseltip format atıp yeni win10 home yükledim ? yardım

windows 10 pro almıstım intrnetten win 11 gectim sonra format atıp win 10 home kurdum ürün anahtarı istemedi sıkıntı olurmu ilerde
  6. Pcoll

bilgisayarıma format atacağım yardıma ihtiyacım var windows hakkında

bilgisyarıma fortmat atacağım sata ve m2 ssd diskim var windows 10 pro almıstım sata diskine yüklemiştim sonra windows 11 e geçmiştim şimdi pcye format atıp yeniden m2 ssdye yani başka diske nasıl taşımam gerekli formatlamı yoksa programlamı pek bilmiyorum ilk defa format atıcam komple format...
  7. Pcoll

R5 3600 5600XT Sistem CoD Warzone İle Uyumlu Hale Nasıl Getirilir?

ASUS TUF 5600XT EVO 6 GB ekran kartım CoD Warzone'da uyumlu çalışmıyor, oyunu nasıl uyumlu hale getirebilirim? Görüntü ayarlarım çok iyi değil ama oyunlarda masaüstüne geçişlerde sorun yok. Arka plan çok hızlı ama yine de görüntüm iyi değil. Sistemim: Ryzen 5 3600. ASRock B450M PRO4. G.Skill...
  8. Pcoll

COD WARZONE'da ekran kartı ile uyumsuzluk sorunu yaşıyorum grafikler çok kötü

ekran kartı sistemim asus tuf 5600xt evo 6gb asrock b450m pro4 ryzen 5 3600 gskill ripjaws 3600mhz 8x2 ram samsung ssd m2 3500 okuma windows 10 pro Warzonda yeni hesap açmak zorunda kaldım windowsu oyunları yeni kurdum şuan görüntu çok puslu butun ayarları denedim bilen varsa yardımcı...
  9. Pcoll

asrock b450m pro4 ankarta 2 tane m2 ssd taktım yeni son taktıgım ssd gözükmüyor yardım

disk 1 de 2 tane ssd var yeni 500gb ssd bilgisayarda gozukmuyor
  10. Pcoll

Windows kuramıyorum yardım edin fotograf atıyorum

her şey hazir windowsu usb ye iso olarak uefi olarak hazirladim ama biosdan aktif edemiyorum kaydedip cikiyorum ama siyah ekranda kaliyor Boot option sıralamasını bilen varmi
  11. Pcoll

yeni ssd ye geçiyorum yeniden windows kuracağım bilgisayara Format atmama gerek varmı?

bilgisayara reset atmama gerek varmı eski m2 ssdyi çıkaracağım yeni samsung m2 ssd aldım
  12. Pcoll

Asrock b450m pro4'e yeni m2 ssd aldım 2.ci M2 portuna taksam veri kaybı olurmu?

Anakartim asrock b450m pro4 yeni samsung m2 ssd aldım windowsu tekrar kuracağim galiba birde ankarttaki ultra m2 ssdyi kullanmak istemiyorum çünkü islemci ve ekran kartimin arasında kaliyor ve 40 derece oluyor sıcaklığı ekran kartının altındaki m2 portuna taksam samsung ssd nin hızı düşermi 3500...
  13. Pcoll

Cod Warzonde ve monitörde free snyc açınca monitörün hz sürekli değişiyor bu normal dimi

165 hz monıtorum var free sync acınca suıreklı değişiyor hz
  14. Pcoll

ACİL Yardim oyundayken monitör OC kapattim aralik disi oldu acil yardim pls

Acil yardim aralik disi oldu pc
  15. Pcoll

İslemci hizım normalmi 800oldu bir bakabilirmisin fotograf atiyorum

Cif göstergesi var 130 oluyor sonra 200 oluyor 1608233780 800 oldu 1608233804
  16. Pcoll

Çözüldü✓ Fps gostergersi olarak ne indirmem gerekiyor asus ekran karti ryzen 3600 islemci

Ryzen 5 3600 islemci asus ruf 5600xt evo ekran kartim var fps gostergesi icin hangi programi indirmem lazim fps degerlerimi görmek istiyorum ayrica islemci ekran kartı sıcaklık ayarlarini nasil gorebilirim yardim edebilirmisiniz yeni pc topladim kurdum yardima ihtiyacim var
  17. Pcoll

Klavye mouse kulaklik girislerini usbilerini hangi tarafa takmalıyım ?

Kasa dark guardian 4x 12 rbg led mouse asus rog gladius 2 origin klavye rampage x jammer kulaklik drop plus rampage bunlarin girişleri nereye takilmali
  18. Pcoll

Modemimden cat6 ethernet kablosuyla 15 metre uzatsam sorun oluyormu?

Yalın internetim var modemim zyxel ttnet modemim başka odada bilgisayarlarimla arasında 10 15 metre var cat 6 kabloyla uzatsam sorun olurmu yoksa modemi komple odayami tasisam varmı bu konuda tecrübeli birisi
Geri