Arama sonuçları: *

1. P

Soğtucu Pini Kırıldı - Destek

Fotoğrafta işaretli olan 2 adet pin kırıldı ve tutmuyor ama kontrolcü sağlam ve çalışıyor. Bu Pinleri tutturmak için olan şeyi nereden, nasıl bulabilirim? Bir de bu sağlam olan 3'ünü diğer pinlere nasıl geçireceğim? Teşekkürler
  2. P

Eski SSD to Yeni SSD Hakkında Sorum Var

Arkadaşlar herkese selam. Mevcut bir Kingston SSD'im bulunuyor ama SSD zaman zaman kendisini 100% kullanıma çekiyor ve pc 3-5 dakika donuyor. Neredeyse bütün kontrolleri yaptım ve çok yüksek ihtimalle SSD ile ilgili bir sorun mevcut. Bunun üzerine farklı 1 TB SSD aldım. (mevcut SSD 250 GB) yeni...
  3. P

Hazır Sistem Ekran Kartı Bakımı Hakkında

Arkadaşlar 1 yıl önce incehesap.com'dan Obisdian 4060ti modelli sistemi almıştım. İşlemcimin bakımlarını yaptım ama ekran kartının muhtemelen "temizlenmesi + macunlarının yenilenmesi gerekiyor." Garanti süresi + kutu fatura vs var bu durumda ekran kartını TR'deki yetkili bir yere mi göndermeliyim?
  4. P

PC Hiç Bir Şey Yokken Donuyor

Arkadaşlar selam. Bilgisayar kendi kendine arada 20-30 saniye kadar donup kendine geliyor fakat kısa bir süre sonra tekrar bu sorunu yapıyor. Yaptıklarım: 1-) Isı kontrolleri: Arkadaşlar SSD ve genel sistem sıcaklığı ideal 60 derece. 2-) BIOS Update: En güncel sürüm. 3-) Windows 11 Pro İşletim...
Top Bottom