Arama sonuçları: *

1. E

Cs2 ve rust kendiliğinden kapanıyor

CS'yi 1280x1024'te oynuyorum. Dün fullscreen yapayım dedim, maçın ortasında oyun kapandı. Artık açılıp direkt kapanıyor. CFG'yi sildim, dosyaları doğruladım fakat düzelmedi. Üstelik düşük bellek hatası veriyor açılırken. 1-2 hafta önce Rust'ta sorun yoktu. Artık Rust'a da giremiyorum. Herhangi...
  2. E

Pbo sonrası pc yeniden başlıyor

pbo ayarı yaptım sürekli otomatik onarıma hazırlanıyor diyip yeniden başlıyor. Yaptığım ayarları eski haline getirdim. r5 5600 b450 tomahawk max.
  3. E

Bilgisayar açıldığında 2 dakika ekran bozuluyor

RAM 16 gb 3200mhz SSD veya HDD modeli kioxia sata ssd - kioxia m2 ssd Ekran kartı rx 6500xAnakartb560-m a pro İşlemcii5 10400f Merhaba bilgisayarımı açarken arada sırada alttaki resimde olduğu gibi 10-20 saniye ekran bozulmuş gibi bir şeyler oluyordu sonra düzeliyordu birkaç ay önce DDU ile...
  4. E

Rust oynarken FPS 20'ye sabitleniyor

Oyuna giriyorum, normal FPS alıyorum 80-100+, sonra 5 dakika geçiyor, aynı yerde değişiklik yokken 30-40 FPS'e düşüyorum. Bu böyle devam ediyor sonra 19-20 FPS arasına sabitleniyor biraz oynuyorum 50 FPS ve 20 FPS döngüsünde oluyorum. Driver'lar güncel, oyunu silip yükledim, format attım...
  5. E

RX 6500XT sistem açıldıktan sonra görüntü bozuluyor

RX 6500XT - i5 10400F - B560M-A Pro anakart. Driverlar güncel. Sistemde herhangi bir değişiklik olmadı kasaya dokunulmadı fakat bilgisayarımı açtığımda görseldeki olay oldu ve 20 saniye sonra falan geçti. Bugün tekrar açtım bu sefer komple siyah oldu sadece üstte 1 ikonun gözükeceği kadar...
  6. E

Sistem açıldıktan sonra görüntü bozuluyor

RX 6500XT - i5 10400F - B560M-A Pro anakart. Driverlar güncel. Sistemde herhangi bir değişiklik olmadı kasaya dokunulmadı fakat bilgisayarımı açtığımda görseldeki olay oldu ve 20 saniye sonra falan geçti. Bugün tekrar açtım bu sefer komple siyah oldu sadece üstte 1 ikonun gözükeceği kadar...
  7. E

Rust oyuna girdikten sonra fps yarı yarıya düşüyor

oyuna giriyorum 5dk boyunca 130-140 fpslerde oynuyorum sonra aynı konumda aynı ayarlarda bilgisayarda bir şey değişmediği halde fps 50-60 lara düşüyor. RX 6500xt i5 10400f B560M-A PRO anakart 16gb ram ekran kartı ve bios yeni güncellendi
Geri