Arama sonuçları: *

1. tayyip28

(Laptop)Ekran kartı çalışmıyo windows bu atgıtı durdurdu hatası

Böyle oldu neden bilmiyom fps oldukca düştü zaten çok vermiyoduda yineden sabit bişi veriyodu nasıl çözücem ilk defa böyle bişi ile karşılaştım
  2. tayyip28

G435 dongle ile PC bağlayamama sorunu

Gözüktü ama ses yok kulaklığın sesinde açık
  3. tayyip28

Logitech g203 nasildir

G203 valoda 1200dpi 0.20icin uygunmudur düşük sendpslerde sıkıntı yaparmi Alınır mı? bu fiyata
  4. tayyip28

PC siyah ekran laptop

PC kapatmadan önce monitörü devre dışı bıraktim açınca siyah ekranda kaldı TV'ye kablolu bağlayınca görüntü geldi ama aygıt yöneticisi laptop ekranında nasıl cozebilirim
  5. tayyip28

Intel irix grafik kontrol merkezi çalışmıyor casper nb x600 i1235u

başlıkta yazdıgı gibi sürücülerde güncelledim olmadı sizce sebebi ne ne yapmalıyım,uzun bi süre elime almayınca oluştu sprun
  6. tayyip28

Intel grapichs kontrol merkezi çalımıyor

konstrast felan yükseltiyom olmuyo sürücüleride güncelledim yine olmadı başka ne yapabilirm
  7. tayyip28

Laptop tamiri ve bakımı ne kadar tutar

Kullandığım laptop hp350g1 fazla ısınıyor ve fan havalandırması da sıcak hava veya hava gelmiyor ve robloxta bile ekran kartı 86derece alev atiyo birde su toplam ne kadar tutar
  8. tayyip28

Benim cihazım aynı anda kaç tane roblox acar

Laptop kullaniyom hp350g1 özellikler İ5 4210U Amd 8600m(MC Java girdiğim f3e basiyom hd4000 kullaniyo bilen varsa onada yardım edebilirmi MC tlauncher dan) 4gb der 1600civari bişey olması lazım tek kanal(bı tane daha alsam aynı ozellilte valo veya başka oyunlarda fpsim artarmi) Bı uygulama var...
  9. tayyip28

güvenli modda oyunların kasması ve ses gelmemesi

gü,venli modda cs source kasıyo birde ses gelmiyor ses simgesinde çarpı var bu sorunlar sadece güveli modda var yardımedermisiniz
  10. tayyip28

amd ekran kartı sürücü indirememe sorunu

aga amd hd 8670m kullanıyom oyunu gierken sürücü güncelle yazıyo ama indirdigimde sürücüyü böyle oluyor lütfen acil yardım edermisiniz yükleye tıklamıyor
  11. tayyip28

bliss os yüklerken iso indirilmiyor

pcye ayrıyeten bliss os yani android kuracam ama iso olarak indirlmedigi için flşaha rufus ile atamıyorum ne yapmalıyım winrar olarak iniyordu winrarı sildim ama zip olarak indirildi
  12. tayyip28

PC kendi kendine kapanma sorunu

PC açıyorum 1 2dk sonra kapanıyor işlemde yapamıyor ytden videolara baktım isniyordur fela diyorlan ama buz gibi napa bilirim
  13. tayyip28

Çözüldü✓ birim küçültememe sorunu

birim küçültmede en fazla 700mb oluyor bana 25,30GB lazım nasıl yapabilirim
  14. tayyip28

Çözüldü✓ USB bellek format sorunu

Ssd win10 sildim sonra flaşla tabletten format USB’si hazırladım f9ile flaşlabaşlattım ama böyle ekran çıktı
  15. tayyip28

bende hp 350g1 var kablosuz internet bağlanma sorunu ve dahası

arkadaşşaklar ben bi sabah eveden okula gitmeden önce kablosuz olarak pc afk bıraktım oyun roblox kardeşim için neyse eve geldim kablosuz bağlanmadıgını gördüm güncelleme felan yaptım çözülmedin internet şeyinin üstüne tıkladım ve kablosuz olarak internet gözmüyordu aha ss ne yapmalıyım bide...
Geri