Arama sonuçları: *

1. F

Oyunlarda Çözünürlük Sıkıntısı

Monitörüm 1080P olmasına rağmen çözünürlük ayarına girince 4k bile gözüküyor neyi elledimde böyle oldu anlayamadım oyunlarda çözünürlük değişince yanlar siyah oluyor oyun tam ekranda ama anlamadım neden nvidia denetim masasından en son bişeyler ellemiştim ama çözemedim yardım edeibilecek varmı ...
  2. F

Bilgisayarımda Değişik Şeyler Oluyor

Merhabalar 2.bir bilgisayarım var bu bilgisayarda rx 460 4gb ekran kartım var ve senelerdir olan bir sıkıntı var bu bilgisayarda bazen kendiliğinden ekran gidiyor pc kapatıp yeniden açmam gerekiyor ve ramları sökup takmam gerekiyor anca öyle ekranı getirebiliyorum psu dan kaynaklı olduğunu...
  3. F

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Merhaba hazır sistemimi alalı daha 1 ay bile olmadı Bugun nedense birden mavi ekran hatası aldım restart yazıyor idi %100 tamamlandıktan sonra pc yeniden başladı ve bi sıkıntı olmadı ama kafama takıldı bu olay nedir valorant oynuyordum çıkış yaptım ama nasıl olduysa valorant arka planda açık...
  4. F

Windows 11 Home Key Site Önerisi

Yeni Hazır Sistem aldım ama win 11 home ürün anahtarım yok key almak istiyorum 90-100 liraya Satan Siteler Var alınır mı? sizce Sonra Sıkıntı olmasın. Site Öneri Verebilirmisiniz 1705172570 Birde Oem Retail Olayı Var nedir bunlar?
  5. F

Mhz Kullanımı Fazla Bilgi

Merhabalar Hazır sistem almıştım msı afterburner indirmiştim gördüğünüz gibi fullde bi sıkıntımı var acaba arka planda valorant açık Teşekkürler
  6. F

Çözüldü✓ Fan Kablosunu Çıkaramıyorum 😃

İşlemci Fanının Kablosunu Çıkaramıyorum Nasıl Çıkar
  7. F

RX 460 Oyunda Kasma Sorunu

Merhabalar, arkadaşlarla birlikte arada cs 1.6 giriyoruz bu ekran kartıyla 55 fps alıyorum neden acaba bilgisi olan varmı ? Onun dışında valorant vb oyunlarda fps'm gayet normal 150-200 arası ama cs 1.6 oyununda fps alamıyorum yardım edebilecek kişilere şimdiden teşekkürler
  8. F

Tarih Ve Saatim Değişiyor.

Biraz araştırdım bios pilini değiştirin dediler. bugun pili değiştirdim ama olmadı cmd ye komut gir dediler onuda yaptım olmadı, başka ne yapabilirim yardımcı olabilecek varmı ? Biosla İlgili hiçbir bilgim yok.
  9. F

Çözüldü✓ AMD Genel Arıza Hatası.

AMD "Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi" Merhabalar RX 460 Ekran Kartı kullanıyorum ışıklar gitti pc yi açtığımda bu hatayı aldım sebebi nedir acaba bi sıkıntımı var ?
  10. F

Oyunda FPS Düşüklüğü

Merhabalar önceki hafta i7-3770 rx 460 raboğaz yaparmı diye konu açmıştım. çoğu kişi ilgilendi ve cevabımı aldım ertesi gün i7-3770 işlemci siparişi verdim geldi , şuanda cs 1.6 oyunu hariç bütün oyunlarda fps değerlerim normal düzeldi ama cs 1.6 oyununda fps değerlerim uçması gerekirken 50-60...
  11. F

Çözüldü✓ Oyun oynarken aldığım hata

Merhabalar Oyun oynarken unable to allocate 128.00 mb bu hatayı alıyorum nedir bu bileniniz varmı ? Şimdiden teşekkürler
Geri