Arama sonuçları: *

1. Burak Bayrı

Wi-Fi ekran yansıtmada yaşanan drop

Arkadaşlar merhaba. Ofis için PEAQ marka televizyon ve Asus Vivobook i5 laptop aldık. Wi-fi üzerinden ekran yansıttığımda videolarda ses ve görüntü problemleri yaşıyorum. Konu hakkında tecrübesi olan var mı?
  2. Burak Bayrı

Video izlerken kırmızı çerçeveler çıkıyor

Arkadaşlar merhaba. Youtube üzerinden video izlerken kırmızı çizgiler çıkmaya başladı. Dün böyle bir sorun yoktu bugün başladı. Çizgiden kastım örneğin bir insan yüzünü gösterirken gözlerinin yuvasının etrafı, kırmızı çizgi halinde görünüyor. Ve bu çizgiler titriyor. Kart 7800xt.
  3. Burak Bayrı

Güncelleştirme sonrası internet gidip geliyor

Arkadaşlar merhaba. Windowsa güncelleştirme geldi. Bu güncelleştirmeden sonra 3-5 dk arayla evin internetinde sorun olmamasına rağmen bilgisayarda 15-20 saniyelik bir internet kesintisi oluyor. Anakart MSI B550M Pro kullanıyorum. Sitesinden bir önceki bir önceki driver sürümünü de kurarak...
  4. Burak Bayrı

Bir garip 7800xt hatası

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım 7800 xt. Aldığımdan beri sorun yoktu. Fakat şimdi ekran kartını gördüğü halde sürücü yüklü değilmiş gibi davranıyor. AMD Radeon açılmıyor. DDU ile sildim yeniden yükledim düzeldi. Sonra bilgisayarı açıp kapattığımda yine görmüyor. Radeon uyumlu sürücü yüklü...
  5. Burak Bayrı

Klasör açmaya çalıştığımda masaüstü çöküyor.

Arkadaşlar merhaba. 2 gündür garip garip sorunlar yaşamaya başladım. Sistemim win11. Şuan başlat menüsünden dosya gezgini ve ya masaüstünden herhangi bir klasöre tıkladığımda başlat menüsü ve masaüstü gidip geliyor. Ve herhangi bir dosya açamıyorum. Malwarebytes ile tarama yaptım ve sonuç temiz...
  6. Burak Bayrı

Olay günlükleri 100 hatası ve reset

Arkadaşlar merhaba. Az önce bilgisayarım reset attı ve ardından olay günlüklerinde aşağıdaki hatayı gördüm. Var mı bu sorunun nedenini bilen ? Ayrıca internetten araştırdığımda hatalı modül olan dwmcorei.dll aslında dwmcore.dll (noktadan önce i harfi) olarak çıkıyor. Hatalı uygulama adı...
  7. Burak Bayrı

Ekran kartı değişimi sonrası sistem kilitlenmesi

Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce RX 7800 XT ekran kartı aldım. Daha önce RTX 3070 kullanıyordum. Ekran kartı değişiminden sonra sistem bir anda kitlenmeye başladı. PSU 650w olduğu için şüphelenip 850w aldım fakat sorun devam ediyor. Garanti için ulaştığımda ekran kartının böyle bir soruna sebep...
Geri