Bir garip 7800xt hatası

Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım 7800 xt. Aldığımdan beri sorun yoktu. Fakat şimdi ekran kartını gördüğü halde sürücü yüklü değilmiş gibi davranıyor. AMD Radeon açılmıyor. DDU ile sildim yeniden yükledim düzeldi. Sonra bilgisayarı açıp kapattığımda yine görmüyor. Radeon uyumlu sürücü yüklü değil hatası veriyor. Başına gelen var mı ?

23.20.30 sürüm 14.11.2023 tarihli driver şuan kurulu olan

1 aydır sorun yoktu aslında ama 2-3 gündür sapıttı sistem. Epicten RDR2 aldım kurdum. o günden beri sorun oluştu

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım 7800 xt. Aldığımdan beri sorun yoktu. Fakat şimdi ekran kartını gördüğü halde sürücü yüklü değilmiş gibi davranıyor. AMD Radeon açılmıyor. DDU ile sildim yeniden yükledim düzeldi. Sonra bilgisayarı açıp kapattığımda yine görmüyor. Radeon uyumlu sürücü yüklü değil hatası veriyor. Başına gelen var mı ?
Hocam aynısı bana olmuştu driver komple sildim ardından windows 11 için olanı yükledim sorun çözülmüştü win 10 dan update ettiysen ondan olmuş olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 aydır sorun yoktu aslında ama 2-3 gündür sapıttı sistem. Epicten RDR2 aldım kurdum. o günden beri sorun oluştu
Rdr 2 de Fsr açmayı unutma bendede sorun Rdr2 den dolayı olmuştu :) Sonra driverlar çökmüştü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,361
Üyeler
194,953
Son üye
Youtube_Nihai_Tüketici
Geri