Arama sonuçları: *

1. S

Victus 15 laptop batarya sorunu

Fa-0011nt Victus 15 laptopum var. eylül 2023te aldım. pil kapasitesi 70000 mAh gösteriyordu ve geçen haftaya kadar 60000 mAh'a kadar düzenli olarak azaldı bu değer. genelde pc'yi şarjda kullanırım nadiren prizden çıkarırım. bugün işim vardı %5e kadar kullanıp şarja taktım. %100'de açıp...
  2. S

Çözüldü✓ HP Victus kendi kendine kapanma sorunu

Sorunsuz olan bilgisayarımı fan temizliği falan için yetkili servise göndermiştim. 2 haftadır sorunsuzca da kullanıyordum geldi geleli, ısı değerlerim de düşük daima. Ancak 2-3 gündür kullanım ortasında laptop kendi kendine hazırda beklet moduna geçip kapanıyor. yardım ederseniz sevinirim.
  3. S

Laptopum için sizce servis/bakım zamanı geldi mi?

HP Victus 15 laptopum var. 26 eylül 2023'te ilk kez çalıştırdım ve 1.5 senedir düzenli olarak kullanıyorum. Eskiden webde gezerken falan fan hiç çalışmazdı ama son zamanlarda bu tür basit şeylerde de fan en yavaş ayarda da olsa çalışmaya başlıyor pc'yi açtıktan sonra. Ayrıca oyunlardaki sıcaklık...
  4. S

HP Victus 15 laptopumun sıcaklık değerleri sizce nasıl

RTX3050 ekran kartı ve i5 12500h işlemcisi var pc'nin. Ek olarak da geçici bir süreliğine sadece yükseltmek için 150 liralık basit bir soğutucunun üstünde kullanıyorum. Normal kullanımda işlemci de ekran kartı da 40-47 derece arası gidip geliyor. Oyun oynadığım zaman (sadece Fifa 23 ve Pes 21)...
Geri