Arama sonuçları: *

1. Lorx61

PC Performans Ayarlarını Nasıl Olmalı

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi bilgisayarımda oyun oynuyorum alabileceğim en yüksek performansı istiyorum bu yüzden hangi ayarları yapmalıyım aşağıya sistem özelliklerini yazıyorum Özellikler: CPU: İ3 12100F GPU: PowerColor Fighter RX 6600 RAM: 8+8 16GB 3200 mhz ANAKART: MSİ PRO...
  2. Lorx61

Acil yardım oyunda PC çöküyor

Arkadaşlar merhaba sistemim nedense sürekli çöküyor ve aşağıya resimini koyduğum uyarıları hataları veriyor lütfen yardım ederseniz sevinirim bazen oyundayken dırrr diye ses çıkarıp donuyor bazende boşta
  3. Lorx61

PC Açılırken MSİ yazısında kalıyor

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi pc açılırken msi yazısında kalıyor hiçbirşeye tepki vermiyor güç kaynağından kapattığımda kapanıyor ama güç kaynağını geri açınca PC hemen kendiliğinden çalıştırıyor kendini yani açma tuşuna hiç basmadığım helde bios en son sürüm Windows 11 kullanıyorum...
  4. Lorx61

İNTEL Sistem İçin Performasn Ayarları

arkadaşlar merhaba sistemin özelliklerini aşağıyayazıyorum ÖZELLİKLER: İşlemci: İntel İ3 12100F Ekran Kartı: Gainward GTX 1660 SUPER Anakart: MSİ PRO H610M-G DDR4 Ram: Twinmos Concord rgb 3200mhz 8+8 16gb Psu: DeepCool PF650 Warr SSD: Samsung 950 pro m2 ssd 256gb sistem özelliklerim bunlar...
  5. Lorx61

İntel sistemde performans ayarlarını nasıl yapmam gerekir ?

merhaba başlıktan yazdığım gibi intel sistemim var en yüksek performansı almam için hangi ayarları yapmam gerekir veya açmam gerekir BİOS dan veya masaüstünden fark etmez performans için önerdiğiniz çoğu ayarı denerim şuana kadar bios dan sadece xmp açtım ramlari 3200mhz ye çıkartdım
  6. Lorx61

Anakart USB den format atılır mı

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi benim bilgisayarin kasası çok eski ve ön USB ler çalışmıyor maalesef format atarken yeni Windowsu kurmak için format usb sini arkadaki anakart USB 3 e takarsam olur mu
  7. Lorx61

PC YouTube de ekranın yarısı yok

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi arkadaşin sistemin de YouTube de video izlediğimiz de tam ekran yaptığımız zaman ekranın altı ve üstü kirpilip siyah oluyor sistemde RX 550 var driver güncellemesi yaptıktan sonra böyle oldu sanırım ne yapabiliriz ne önerirsiniz
  8. Lorx61

5600 yük altında 74 derece normal mi ?

Arkadaşlar merhaba bu 2. Konu 1. Konudan pek bir şey anlayamadım şimdi sistemde yeni aldığımız ak400 var digital olmayan model şimdi occt testinde de 72 derece oyunlarda da hemen hemen 72 derece biz birde sadece oyun oynuyoruz kayıt veya yayın açarsak 80-85 olsa bu sorun çıkartır mı işlemci mi...
  9. Lorx61

İşlemci yuvasına termal macun döküldü

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi işlemi yuvama CPU yu çıkarırken termal macun döküldü bu başka bir işlemci takdigimda sorun teşkil eder mi
  10. Lorx61

PC ile herhan gibi bir şey yapınca beyaz ekrana düşmesi

Arkadaşlar merhaba şuan kuzenim bu sorunu yaşıyor ben sorunun PSU da olduğunu düşünüyorum sistem bu İ7 4770 RX 550 16GB ram H81 anakart PSU Everest 250 watt 12V kanalından 144 watt veriyor ve RGB kasa vs var bence benim tahminim PSU yetmiyor sizce sizin fikirleriniz nedir yardımınız lazım...
  11. Lorx61

Kuzenimin PC si beyaz ekrana atiyor

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi kuzenimin PC si bişey yapınca beyaz ekrana atıyor PSU su Everest 250 watt 144 watt verebiliyor sistemi İ7 4770 16gb ram h81 anakart RX 550 bence ben PSU yetmemesi diye düşünüyorum
  12. Lorx61

GTX 1060 6GB performansı normal mi ?

arkadaşlar merhaba gtx 1060 a sahibim fakat ets 2 de en yüksek ayarlarda 400 ölçeklendirmede 35 40 fps alıyorum en yükseğin bir altı yüksek de ise 60 100 arası 1060 ın 3gb modeli yt den baktığım video da yine ets 2 de en yüksek ayarlarda 80 fps vs alıyor bu arada işlemcim ryzen 3 2200G işlemci...
  13. Lorx61

oyun oynarken ekran dalgalanması sorunu

arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi bu gün ets 2 girince fark ettim ekran böyle hafif dalgalanıyor mu diyim karıncalanma mı diyim bilmiyorum sorunu bu şekilde çözdüm fakat bu seferde ekran kartı kullanımı %45 %60 civarlarında filan nvidia denetim masasından düşey senkronizasyonu açtım ve...
  14. Lorx61

PC apu yu devre dışı bırakma

Arkadaşlar selamlar başlıktan yazdığım gibi şuan sistemde 1060 6gb var ama ona rağmen apu hala 2 GB ram çekiyor bunu kapatmak istiyorum anakartim MSI A320M A PRO işlemci ise R3 2200G
  15. Lorx61

Hdmı kablosu kıvılcım çıkartıyor

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi hdmı kablosunu ekran kartına takacakken bir anda mavi bir küçük kıvılcım gördüm bu neden oluyor Bilgisayarıma zarar verir mi daha yeni topladım doğru düzgün
  16. Lorx61

PC ekran kartı takınca görüntü vermiyor

Dediğim gibi PC ye yeni power aldık montajını yaptık ekran kartını taktik görüntü vermedi fakat ekran kartını çıkartıp ANAKARTdan görüntü almayı denedim görüntü şuan geldi sorun neyde olabilir acil yardım
  17. Lorx61

HOCALARIM ACİL BAKİN

Arkadaşlar PC ile yt üzerinden dizi izlerken ekstra bir fan sesi geldi sanki kulağıma bende PC nin AMD işlemci soğutucusunun parmağımla hafif durdurayim ses ondan mı geliyor diye bakarken elim fanin arasına girdi PC komple durdu ekipmanlarda ışık vardı fakat ekran durdu ne yapsam PC tepki...
  18. Lorx61

dönüştürücü kablom ısınıyor

merhaba başlıktan dediğim gibi hdmı to vga kullanıyorum monitörüm eski olduğu için ve dönüştürücüm ısınıyor bu normal mi
  19. Lorx61

İşlemci Sıcaklık Değerleri Normal Mi

Arkadaşlar başlıktan dediğim işlemci sıcaklığı normal mi bize fazla gibi geldi sistem Ryzen 5 5600 stok fan var ekran kartı Asus dual rtx 4060 8gb oc 16gb ram şuan forza horizon 4 de 90 dereceyi gördük
  20. Lorx61

ACİL YARDİM PC BÖYLE BİR HATA VERİYOR

Arkadaşlar başlıktan dediğim gibi kuzenimin PC açılırken bu hatayı veriyor Y veya N tuşuna basın diyor ne yapacağımızı bilemedik lütfen yardım ederseniz seviniriz. 1719833050 Fotoğraf ekleyemiyoruz neden bilmiyorum tpm filan yazıyor
Geri