Ekran kartım 1060 6gb ikinci el aldım kabloda direkt hdmı kullanmıyorum monitör eski VGA to hdmı kullanıyorum ondan olabilir mi monitör değiştirme imkanım da yok bu olay PC ime zarar verir mikablo bozuktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. el ise kartda olabilir
dua et kablodan olsunEkran kartım 1060 6gb ikinci el aldım kabloda direkt hdmı kullanmıyorum monitör eski VGA to hdmı kullanıyorum ondan olabilir mi monitör değiştirme imkanım da yok bu olay PC ime zarar verir mi
nasıl anlayacağım ya içime yine korku sindi tam toplkadım artık her şey bitti dedim olana bak yadua et kablodan olsun
oluşturabilecek zararları nedirdua et kablodan olsun
max kablo yanar hdmi portu zarar görür kullanma şuan 2. el hdmi olan bi moniyör al idare etnasıl anlayacağım ya içime yine korku sindi tam toplkadım artık her şey bitti dedim olana bak ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oluşturabilecek zararları nedir![]()
cam son kuruşuma kadar tüm param psu ile ekran kartıma gitti ve hdmi destekli bir monitöre çok zor geçerimmax kablo yanar hdmi portu zarar görür kullanma şuan 2. el hdmi olan bi moniyör al idare et
laptopun yokmuydu monitör alana kadar onu kullanho
cam son kuruşuma kadar tüm param psu ile ekran kartıma gitti ve hdmi destekli bir monitöre çok zor geçerim![]()
şuan bende değil başka ilde birde ekran kartı boştayken fan sesi normal ama hatta furmark da normal fan sesi ama herhangibir oyuna girince başa bir ses geliyor ses psu dan veya başka birşeyden değil bizzat ekran kartından bir vızıltı geliyor boştayken böyle bir sorun yok ama oyunda öyle bir vızıltılar geliyorlaptopun yokmuydu monitör alana kadar onu kullan