Hdmı kablosu kıvılcım çıkartıyor

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,092
Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi hdmı kablosunu ekran kartına takacakken bir anda mavi bir küçük kıvılcım gördüm bu neden oluyor Bilgisayarıma zarar verir mi daha yeni topladım doğru düzgün

kablo bozuktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el ise kartda olabilir

kablo bozuktur

2. el ise kartda olabilir
Ekran kartım 1060 6gb ikinci el aldım kabloda direkt hdmı kullanmıyorum monitör eski VGA to hdmı kullanıyorum ondan olabilir mi monitör değiştirme imkanım da yok bu olay PC ime zarar verir mi

Ekran kartım 1060 6gb ikinci el aldım kabloda direkt hdmı kullanmıyorum monitör eski VGA to hdmı kullanıyorum ondan olabilir mi monitör değiştirme imkanım da yok bu olay PC ime zarar verir mi
dua et kablodan olsun

nasıl anlayacağım ya içime yine korku sindi tam toplkadım artık her şey bitti dedim olana bak ya

oluşturabilecek zararları nedir :(
max kablo yanar hdmi portu zarar görür kullanma şuan 2. el hdmi olan bi moniyör al idare et

ho
max kablo yanar hdmi portu zarar görür kullanma şuan 2. el hdmi olan bi moniyör al idare et
cam son kuruşuma kadar tüm param psu ile ekran kartıma gitti ve hdmi destekli bir monitöre çok zor geçerim :(

laptopun yokmuydu monitör alana kadar onu kullan
şuan bende değil başka ilde birde ekran kartı boştayken fan sesi normal ama hatta furmark da normal fan sesi ama herhangibir oyuna girince başa bir ses geliyor ses psu dan veya başka birşeyden değil bizzat ekran kartından bir vızıltı geliyor boştayken böyle bir sorun yok ama oyunda öyle bir vızıltılar geliyor

Geri