Arama sonuçları: *

1. D

pc açılmıyor i5 3570 gtx 1050ti

sistem i5 3470 gtx 1050ti sistemde güç tuşuna basıyorum açılıyor gibi kasaya güç geliyor fakat bioss gelmeden kendi kendine kapanıyor neden kaynaklı olabilir işlemciyi intel pentinium serisinden buna geçirdim lütfen hızlıca yardım eder Misiniz İşlemci değiştirmeden önce w10 du işlemci değitik...
  2. D

yeni sistem garip davranis

selam sistemi alali 1 hafta olacak nerdeyse ama bugun degisik bir hata aldim bilgisayari calistiriyorum ilk calistirdigimda hata verdi bir dosya adi verip baslamadi f1 ile kurtarma ayarlarina girip baslangic kurtarma ayarlarina bastim ana menuye geldim fakat hersey yuklu olmasina ragmen gitmisti...
  3. D

Pc Egzoz Fanı Thermaltake s200tg

Selam Dün Akşam Vatandan Sistemimi Alıp Eve Geldim Şuan Yeni Yeni Çalıştırıyorum Ama Egzoz Fanı Hiç Çalışmıyor Bundan Korkmalı Mıyım Sistem Nerdeyse 1 Günlük Bile Değil Ne Yapmam Gerek Kasa Thermaltake s200tg 1706084148 not: ekran kartı fanlarıda çalışmıyor ama yük altında olmadığındandır...
  4. D

Pc Güç Geliyor Ama Açılmıyor

Selamlar Uzun Süredir Bilgisayarı Kullanmıyordum Geçen Günlerde sistemi açmaya çalıştım fakat başaramadım kasaya güç geliyor 3-4 saniye sonra bios ekranı bile gelmeden kendini kapatıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor bu sorunu çözebilir miyim bilgisi olanlar varsa lütfen yazabilir mi i5-750 Gtx...
Geri