Arama sonuçları: *

1. Chiziru

Windows güncelleme sıkıntısı

Dün akşam kadar gayet sağlıklı çalışıyor du aksam yatmadan güncellemeyi yaptim yattim sabah ilk oyuna girdiğimde yapti simdi youtube video izlerken yapti
  2. Chiziru

Notebook bi anda donuyor

Oyun oynarken takilmalar başlıyor sonra hiç geçmiyor oyunu kaptsamda sistem yinde kasmaya devam ediyor
  3. Chiziru

Laptop YANIYOR! 99°

Balkonda oturuyorum alttan rahat havada aliyor alalı 1 sene olmadı sıcakl8klar bu şekil asetto xorsa oynuyorum Acer 16
  4. Chiziru

Sistem yeniden baslatiliyor

İmzadaki sistemi kullaniyorum 650w 80+ bronze cooler master psu var islemcide pbo acik sistem dc seslideyken bi anda donup reset atip tekrar aciliyor
  5. Chiziru

Mavi Ekran Oyun oynarken mavi ekran yedim

Oyundayken durduk yere mavi rkran yedim ilk defa başima geldi nedenini nasil öğrenebilirim
  6. Chiziru

Expo1 açıncan dram ışık yaniyor

6000mhz alinca 2 3 dk dram işiği yaniyor sonra aciliyor sistem
  7. Chiziru

Sıvı soğutma pompası kaç rpm olmalı?

Sıvı soğutmanın pompa hızını en yüksek çekmelimiyim işlemci r7 9700x
  8. Chiziru

Bios pili takiliyken sistem acilmiyor

Bios update yaptiktan sonra 2 ram taktiktan sonra calismiyor fakat bios pili takmayinca calisiyor
  9. Chiziru

Sıvı soğutmam bozuldu garanti kapsarmı

henüz garantisi dolmamış olsa gerek aldığım sıvı soğutmanın 1 adet fanında rgb bozuldu ve pompanın rgb sönmüş bir şekilde garantiye vermeyi düşündüm fakat s*nerji den aldığım için garanti açısından bi sıkıntı çıkarmı sitede beyaz modelin stoğu yok nasıl bi süreç izlemeliyim ve ya hiç uğraşmıyımmı?
  10. Chiziru

Ekran hz oranı sürekli düşüyor

165hz ekranım var 2 saniyeliğine 141 düşüp tekrar 165 çıkıyor sebebi nedir
  11. Chiziru

Forza 5 açtığımda ekranım donuyor

Forza 5 girmeye calistığımda usb bağlanma sesi geliyor ekran bi kaç saniyeliğine donup geri geliyor kapattıgımdada aynı durum
  12. Chiziru

Laptop da wifi ikonu gözükmüyor

Sikimtisini nasil cozebilirim
  13. Chiziru

Notebook kapatmama rağmen usb üzerinden güç çıkışı sağlıyor

Mousepadin rgb, standın faninı, ajazz apex dock ile şarj edebiliyor kapalıyken ve laptop şarja bile takılı deyil illaki bataryadan yiyodur bir zararı varmı bilmiyorum ama kapatılıyor mu kapatmaya gerek varmı?
  14. Chiziru

Çözüldü✓ Elektrik gitti geldi pc ekranina boyle yazi var yardim edin

Bu ne ya elektrik geldi gitti böyle oldu
  15. Chiziru

Ekran yönetim modunu ne yapmam lazım

Hangisinde kullanmam lazım Otomatik Optimus Sadece nvdia gpu Şu an Optimus seçeneğinde oyun oynarken fark ediyormu bu ayar
  16. Chiziru

Bios arayüzü niye böyle

acer nitro 16 aldım bios arayüzü 2000 lerden kalma gibi niye böyle bilgisi olam varmı
  17. Chiziru

bilgisayara virüsmü bulaştı?

böyle bi uygulama nerden geldi bilmiyorum
  18. Chiziru

Steam indirme Problemi

sürekli bi süre sonra hep aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  19. Chiziru

bilgisayarim zor kapaniyor

Valorant oynarken bilgisayarim kapandi tekrar baslat derken dondu cok yavaş işliyor
Geri