Arama sonuçları: *

1. Chiziru

Laptop da wifi ikonu gözükmüyor

Sikimtisini nasil cozebilirim
  2. Chiziru

Notebook kapatmama rağmen usb üzerinden güç çıkışı sağlıyor

Mousepadin rgb, standın faninı, ajazz apex dock ile şarj edebiliyor kapalıyken ve laptop şarja bile takılı deyil illaki bataryadan yiyodur bir zararı varmı bilmiyorum ama kapatılıyor mu kapatmaya gerek varmı?
  3. Chiziru

Çözüldü✓ Elektrik gitti geldi pc ekranina boyle yazi var yardim edin

Bu ne ya elektrik geldi gitti böyle oldu
  4. Chiziru

Ekran yönetim modunu ne yapmam lazım

Hangisinde kullanmam lazım Otomatik Optimus Sadece nvdia gpu Şu an Optimus seçeneğinde oyun oynarken fark ediyormu bu ayar
  5. Chiziru

Bios arayüzü niye böyle

acer nitro 16 aldım bios arayüzü 2000 lerden kalma gibi niye böyle bilgisi olam varmı
  6. Chiziru

bilgisayara virüsmü bulaştı?

böyle bi uygulama nerden geldi bilmiyorum
  7. Chiziru

Steam indirme Problemi

sürekli bi süre sonra hep aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  8. Chiziru

bilgisayarim zor kapaniyor

Valorant oynarken bilgisayarim kapandi tekrar baslat derken dondu cok yavaş işliyor
  9. Chiziru

Mk 11 oynarken sistem aniden kapandı

Hikaye modu oynarken 1 saat falan sonra sistem kendiliğinden aniden kapandi oyundan dolayimi bilen varmi hiç yaşamadim başka oyunlarda
  10. Chiziru

Bilgisayar virüs bulaştı format attıktan sonra başka bir şey yapmalımıyım

Discort atilan linki indirdiyimde bilgisayarıma virüs bulaşti hesaplarımı geri aldim fakat format yeterlimi.başka neler yapmam gerekiyor
  11. Chiziru

Cs go fps sorunu yaşıyorum

İ5 11400f rx6700xt ile 130 220 fps alıyorum orta ayarlarda
  12. Chiziru

Valorant güncelledikten sonra açılmamaya başladı

valorantı güncelledikten sonra ilk açışımda uyumluluk hatası verdi sonra tekrar girişimde oyun giriş ekranında kalmaya başladı 1709737905 giriş ekranı böyle oluyor
  13. Chiziru

Minecraft oynarken fps düşük kalıyor

ekran kartı ile işlemci kullanımı %20 ram kullanımı 12gb 300 fps alabiliyorum bi sıkıntı varmı yoksa?
Top Bottom