Arama sonuçları: *

1. C

Pc Hoparlörü Görmüyor

İyi akşamlar herkese, başlıkta da belirttiğim durumu yaşıyorum maalesef. Yazılımsal bir sorun galiba. Arkadaşımın kulaklığında bir sorun vardı, benim bilgisayarda denemek istedi. Her neyse, onu çıkardık, benim hoparlörü taktık ama ses gelmiyor. Varsayılan cihaz olarak "Realtek Digital Output"...
  2. C

Yardım Bilgisayar Ekran gitti klavye ve mouse ışıkları söndü

Arkadaşlar selamlar dün oyun oynarken Bi anda monitör kapandı klavye ve mouse ışıkları sondü ama kasa çalışıyordu lütfen yardım edin hiç bir yöntem denemedim
  3. C

Yardım Pc ekran gelmiyor mouse ve klavye ışık yok

Arkadaşlar selamlar dün oyun oynarken bilgisayar bir anda ekranı gitti mouse ve klavyenin ışığında söndü ama kasa çalışıyordu Bende aldığım yere yani gamingen tr mail attım onlarda bize göndermemiz söyledi sizce göndermeli miyim yoksa kendim çözebilir miyim bide gamingen bu konuda nasıl bir firma?
  4. C

Çözüldü✓ Rtx 4060ti Oyundan atma Yetersiz vram Hatası

Arkadaşlar selamlar dün Age of Empires 4 oynayacaktım sonra sanal bellek yetersiz diye Bi uyarı aldım şaşırdım çünkü bir aydır oynuyorum böyle bir şey olmadı neyse oynadım sonra kapattım akşam tekrar oynadım tekrar uyarı verdi oyundayken bir anda donup oyundan attı PC çöktü arka blanda resimsiz...
  5. C

YARDIM PC OYUNDAN ATMA

Arkadaşlar selamlar dün aoe4 girerken yetersiz sanal belek uyarısı aldım neyse bende oynadım sonra kapatım akşam tekrar açtım ama bu sefer oyundayken attı ve pc çöktü neyse kapttım pc yi şimdi açtım ve oyuna girdim ve oyundan attı bf1 e girdim ondanda attı ne yapmam lazım r5 5600 rtx 4060ti...
  6. C

Pc No signal Hatası Acil Yardım

Arkadaşlar selamlar PC'yi 5 ay önce aldım hiçbir sorun yoktu neyse 2 hafta önce şehir dışına çıktım dün geldim yattım sabah olunca PC'yi açım dedim sonra baktım bayağı tozlanmış neyse temizledim her zamanki gibi temizledikten sonra açtım bir 4-5 saat oynadım sonra kapatım 2 saat sonra tekrar...
  7. C

Çözüldü✓ Pc fanları nasıl temizlenir acil yardım

Arkadaşlar görseldeki gibi PC fanını nasıl temizleyebilirim fanın arkasında aynı şekilde tırtıklı olan yeri öneriniz var mı çok tozlanıyor
  8. C

YouTube videolarına ses Nasıl eklenir Kendi sesim

Merhabalar YouTube Videolar atıyorumda kendi sesimi videoya nasıl katabilirim?
  9. C

Monitör Yardım Tam sorun ne bilmiyom

Arkadaşlar selamlar öncelikle soruna tam olarak ifade edemiyom o yüzden anlayabilkrsiniz şimdi şöyle oluyor ben oyundayken örnek olarak mb warband oynuyorum bir şehre giriyorum şehirden ayrıl basıyom harita çıkıyor karşıma monitör önce rengi sıcaklasıyor sonra soğüyor 1sn sürüyor ekran...
  10. C

Yeni Pc'de Donma Sorunu Yaşadım

Selam arkadaşlar, bu ayın başında elime pcim geçti neyse gayet güzel kullanıyordum geçen hafta çarşamba gübü yani ayın 14 oyun yüklerken elektrik kesintisi yaşandı sonra bende normal gene kullandım 2 gün sonra cuma günü arkadaşımla ranch Simulator oynuyordum ve bir anda çökme donma gibi bir şey...
  11. C

Yeni pc yardım edin !!!

Selamlar arkadaşlar bu ayın başında elime pcim geçti neyse gayet güzel kullanıyordum geçen hafta çarşamba gübü yani ayın 14 oyun yüklerken elektrik kesintisi yaşandı sonra bende normal gene kullandım 2 gün sonra cuma günü arkadaşımla ranch simulator oynuyodum ve bi anda çökme donma gibi bir şey...
  12. C

Yeni Pc Çökme Sorunları Yardım

Selamlar arkadaşlar bu ayın başında elime pcim geçti neyse gayet güzel kullanıyordum geçen hafta çarşamba gübü yani ayın 14 oyun yüklerken elektrik kesintisi yaşandı sonra bende normal gene kullandım 2 gün sonra cuma günü arkadaşımla ranch simulator oynuyodum ve bi anda çökme donma gibi bir şey...
  13. C

Pc dondu yardım edin !!

Arkadaşlar ranch simulatör oynuyodum bi anda oyun dondu birşeyde yapamiyorum klavyeye basıyorum bir şey olmuyor kapatma tuşunu basıyom olmuyor yardım
  14. C

Çözüldü✓ Chrome arama motoru çalışmıyor !

Merhaba arkadaşlar 3 gündür Chrome arama motoru çalışmıyor sabit linklere giriyor ama arama motoruna bir şey yazınca ekran çıkmıyor bilgisayrdada bu siteye ulaşılamıyor diye bir yazı çıkıyor ama Microsoft Edge'den yazdığımda bir sıkıntı yok ben Chrome'da bir sıkıntı var zanetim ama başka...
  15. C

Çözüldü✓ Metro 2033 Out of range hatası

Selamlar arkadaşlar steamden metro 2033 redux oyununu yükledim ama out of range hatası aldım monitörüm 1280×1024p oyüzden olduğunu düşünüyorum ama dying light,ets2,left 4 dead gibi oyunlarda bunu yaşamadım
  16. C

Out of range hatası acil yardım!

Merhabalar arkadaşlar yarın hayırlısıyla pc gelcek öncellikle kuryenin önünde açıp bakabiliyormuyuz ? Asıl sorum Benim evde eski bir monitör var onunla birkaç ay idareten kullanacam Onun için hdmi to vga dönüştürücü aldım dün geldi evde ps3 slim vardı onda denemek istedim sonra monitöre taktım...
Geri