Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Kuzenim ses sürücüsünü silmiş

beyler selam kuzenim yeni kulaklık aldı ancak laptopda tek giriş vardı oda mikrofonu çalıştırmadan kullanıyodu sonra cogaltıcı aldı 2 in 1 ama bu seferde mic çalışssada sesler ters geliyordu yani sağda adam yürüyosa soldan geliyodu ses buda baya uğraşırken yanlısıkla sürücüyü falan silmiş ondan...
  2. Arda Fisher

KASA MAVİ EKRAN VERDİ ACİL YARDİM

Beyler valodaydim bi anda bunu verdi ve sistem son zamanlarda düşük fps veriyordu zaten neden böyle oldu
  3. Arda Fisher

Valorant Görüntü bozukluğu

Beyler selam ekran kartım rtx 4060 gaming oc Monitor ise samsung g3 alalı 2 ay oldu hem Nvidia control center üzerinden hemde oyun içinden herşeyi fullememe rağmen biraz uzaktaki rakibi zor görüyorum kafasini felan görmeyi birak resmen kafasi yok oluyor çok kötü bir kalite oluyor monitorun...
  4. Arda Fisher

reboot and select proper boot device or insert boot

Beyler bu hatayı yaşayan bilir çok garip bi sorun ben ilk yasadigimda karti yaktım sandım araştırdım 1/2 saatlik videolar çok korktum sonra elim çarptı bi shorts videosuna geldim bitane hintli ctrl+alt+del yapın diyodu bi yaptım düzeldi ajdnjwd hayatımda sevdiğim tek Hintli adami size anlatmak...
  5. Arda Fisher

Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Beyler Bayanlar Merhabalar Sistemi toplayalı 2 Ay oluyor diceksinizki neden satıyorsun çünkü bu ilk sistemimdi ve hiçbir şey bilmeden aldım Hatta bu süreçte anakart,ram,ssdyi bile değiştirdim hayalimdeki sistem 4070 ti süperli bir sistem o yüzden herşeyi satıp almayı planlıyorum. Ekran Kartı...
  6. Arda Fisher

Format nasıl atarım?

Merhabalar Windows 10 kullanıyorum keyi trendyoldan aldım yeni anakart aldığım için format atmak istiyorum napmam lazim? Bu arada içindeki her şey silinsin istiyorum öyle birşeyin kalmasına gerek yok. Ve atarsam key silinirmi?
  7. Arda Fisher

Ekipmanları Biraz Fazlamı Abarttım?

Gençler selam çevrem bana bu konuda biraz kızıyor topladığım kasa 28.000 tl tuttu aldığım ekipmanlar 31000 tl tuttu 😃 aldığım ekipmanlar herşeyi barındırıyor. Monitör Masa Mouse pad Mouse Klavye Kulaklık Ancak ben sadece valo tarzı oyunlar oynayan biri olarak sistemimin bana yettiğini...
  8. Arda Fisher

ACİL BİLGİSAYAR KİTLENDİ YARDIM EDİN

Only up oyununa girerken pc dondu klavye çalışmıyor mouse çalışmıyor elektriği keseyimmi?
  9. Arda Fisher

Amcam Nasıl Bir Laptop Almış Yorumlar Mısınız?

Arkadaşlar kuzenim aradı ilk pcsi o hiçbir şey anlamaz laptop almış babası tam 19.000 TL'ye taksitle beraber benim fikrimce paraya yazık olmuş sizde bi bakın derim en kötü iade ettireceğim kendim toplayacağım
  10. Arda Fisher

YENİ LAPTOP ALDIM AMA ÇALIŞMIYOR YARDIM EDİN

Arkadaşlar hp model laptop aldım laptopu açtım bad command or filename yazıyor c yazıyor ne yapmam gerek lütfen yardım edin
  11. Arda Fisher

VALORANT FPS NORMALMİ???

Merhabalar ekran kartım rtx 4060 gaming oc islemcim 5 5600 16 gb ram var valorantta her şey full+full oyun içi 200/300 arası oynuyorum sizce normalmi?
Top Bottom