Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar güç düğmesine basınca tepki vermiyor

Arkadaşlar tüm parçaları ayrı ayrı servise yolladım ve bana hiçbir parçada arıza olmadığını söylediler. Farklı günlerde parçaları teslim aldım ve bugün bilgisayarın kurulumu yaptım. Anakartta CMOS ışığı yanıyor fakat güç düğmesine basıldığında bilgisayar hiçbir tepki vermiyor ne bir ses ne bir...
  2. M

Bazı oyunlarda Micro shuttering yaşanması

Arkadaşlar 7800x3d, 3080 ti ve 32 gb 6000mhz ddr5 bir sistemim var bazı oyunlar ( days gone, unbound, fc 24 ) problem olurken diğer oyunlarda problem yok ( NBA 2k21, gta 5, cs2, bf1, fh4 ) gibi. Problem oyunlarda mı yoksa bende mi? Her bileşenin testini yaptım ramlerde sorun yok, psu occt ile...
  3. M

Bazı oyunlarda stuttering problemi

Arkadaşlar 3080 Ti, 7800x3D ve 32 GB 6000MHz RAM'e sahibim bazı oyunlarda stuttering yaşarken bazılarında yaşamıyorum. Örneğin EA FC 24 de küçük stuttering var ama rahatsız ediyor. Başka bir oyunda ise Days Gone kamp alanına girerken FPS düşüyor ve motor sürerken stuttering yaşıyorum ama...
  4. M

Oyunlarda akıcılık problemi

Arkadaşlar https://imgur.com/a/Z2h6dnF burada ki video da göründüğü gibi %99 fps kısmı düştüğünde anlık akıcılık bozulup düzeliyor. Days gone, eafc 24 gibi bazı oyunlarda oluyor bu nba2k21 gibi bazı oyunlarda da olmuyor. Bunun sebebi nedir, nasıl çözülür?
  5. M

CS 2 Screen Tearing Yaşanması

arkadaşlar cs2 de buna benzer bir sorun yaşıyorum bunun sebebi ne olabilir?
  6. M

Oyunlarda fps düşüşü

Arkadaşlar days gone, nfs unbound ve ea fc 24 de 2-6 fps şeklinde bir düşüş olup tekrar yükseliyor haliyle lag hissiyatı veriyor özellikle ea fc de bunun sebebi nedir oyunların optimizasyonu mu sıkıntılı bende mi bir şey var? Ekstra olarak bu oyunları 1080p de oynuyorum örnek video ...
Geri