Arama sonuçları: *

1. YusufSoylu

Ets2 Button Box Önerisi

masayı delmeden monte edebileceğim fonksiyonlu önerilerinizi açığım
  2. YusufSoylu

Modem önerisi

Şu anda vdsl alt yapım var ileride fiber geçersem de kullanabileceğim modem önerilerinizi açığım
  3. YusufSoylu

Modem Önerisi

TN İnternet kullanıyorum modemin bozuk olduğu için uzun ömürlü bir modem lazım şu anki İnterneti 100 mbps ileride 1000 mbps ye geçince de kullanabileceğim tarzda olursa sevinirim görüşlerinize açığım
  4. YusufSoylu

Ethernet Kablosu Ve Modem

Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar yeni diji den türknete gectim ve bugün türknetten personeller geldi ve modemimin internet hızımı düşük verebileceğini söylediler benim pc ethernet kablosu aracılığıyla modeme bağlı personelin dediği gibi düşük vermesi pc yi etkiler mi yoksa sadece wifi üzerinden...
  5. YusufSoylu

Anakarttaki Işık Nedir

bu ısiklarin anlami nedir
  6. YusufSoylu

Wifi Adaptörü Kesintisi

oyun esnasında ara ara kesiliyor bir bakıyorum adaptör çıktı olarak gözüküyor hata da bu şekilde biri yardımcı olabılir mi
  7. YusufSoylu

Rampage v995 Driver

Bir türlü driver bulamadım bilen ya da bulabilen link atabilir mi
  8. YusufSoylu

usb devre disi birakma

Hayırlı Akşamlar pc ilk başlangıçta mouse görüyor klavyeyi görmüyor sök tak yapinca geliyor ardından ara ara bazen sık sık wifi adaptörü kopuyor bu arada direksiyonda ara ara kopmaya başladı 1713730408 daha 1 aylık pc nedeni nedir perişan oldum
  9. YusufSoylu

wifi gelip gitmesi

Hayırlı Bayramlar Arkadaşlar pc de widi adaptörü oyun içindeyken nadir masaüstünde ara ara çıkıyor ve bağlantı kopuyor tekrar sök yap yaptığımda geri geliyor 1712921874 nedeni nedir?
  10. YusufSoylu

Ets2 PROmods

Hayırlı Akşamlar Promods kurmak için hangi dlc ler kesinlikle yüklü olmalı
  11. YusufSoylu

Ekran Gidip Gelme

Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar Ekran Gidip geliyor Saniyesinde nedeni ne olabilir
  12. YusufSoylu

Oyunlardaki belirsiz Simge

bu nedir nasıl kapatırım ateş edince beyaz oluyor 1712397492 ??
  13. YusufSoylu

msi afterburner ayar

Değeler normal mi değiştirmem gereken birey var mı
  14. YusufSoylu

ets2 fps ve sıcaklık degerleri

Hayırlı Akşamlar sistem rtx 4060 intel i5 12400 değerler nasıl 1712254096 4 k ayarlarda
  15. YusufSoylu

İşletim Sistemi Kurma

Hayırlı Sabahlar hazır aldığım sistem fredos olduğu için çalıştıramadım bilgisayarcıdan tahmini ne kadara kurdurturum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim yoksa öpülmek istemiyorum
  16. YusufSoylu

Yeni Hazır Sistem Kurma

Merhaba Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım ve aptio setup amı kısmında takılı vaziyette kaldı ve fredos bir sistem ne yapmam gerek bir yol onerirseniz sevinirim
  17. YusufSoylu

Aptio Setup Amı Kurtarın Beni

arkadaşlar Hayırli Akşamlar Yeni hazır sistem aldım ve bu ekrandan cikmiyor f10 ile ayni ekrana geri dönüyor 1712084864 help
Geri