İşletim Sistemi Kurma

Reaksiyon skoru
9
Hayırlı Sabahlar hazır aldığım sistem fredos olduğu için çalıştıramadım bilgisayarcıdan tahmini ne kadara kurdurturum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim yoksa öpülmek istemiyorum

Hayırlı Sabahlar hazır aldığım sistem fredos olduğu için çalıştıramadım bilgisayarcıdan tahmini ne kadara kurdurturum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim yoksa öpülmek istemiyorum
bi leptop gibi bir cihaz bir de 8 gb flash bellek varsa YouTube da bir çok video var gerekirse git arkadaşın varsa pcsi onunla kur yani hiç bilgisayarcıya para verme bence.

Bilgisayarı olan bir arkadaşının evine gidip Microsoftun sitesinden windowsu indirip flasha yazdırıyorsun sonrası format gibi ilerliyor zaten, 1 video izleyip çözersin. He yapamam edemem uğraşamam diyorsan 200 Tl civarı kurarlar

Az anlıyorsan kendin kurabilirsin. Ama kuramam derseniz 100 liraya bilgisayarcıya kurdur.

Herkes aynı şeyi yazmış ama paran kendınde kalsın dıye bende yazayım.Freedos pc aldım hiç anlamazdım format-işletim kurma işlerinden.Youtubeda bir iki video izledim kendim yaptım.Sende yaparsın.

Herkes aynı şeyi yazmış ama paran kendınde kalsın dıye bende yazayım.Freedos pc aldım hiç anlamazdım format-işletim kurma işlerinden.Youtubeda bir iki video izledim kendim yaptım.Sende yaparsın.
hiç beceremem kral kaçak windows yukleriz diyor bilgisayarcı 150 tl

hiç beceremem kral kaçak windows yukleriz diyor bilgisayarcı 150 TL
Hocam becerememen sorun değil ki. Bir şeyde hata yapsan tekrar formatlarsın. Bir zararı yok. Deneye deneye hem kendin öğrenmiş olursun hemde boşa para vermemiş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,941
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri