Arama sonuçları: *

1. G

Bios Update sonrası Siyah Ekran

B850 Aorus Elite, 9800x3d işlemci, 6400mhz cl32 ram var. Bios uptade sonrası reboot geldi yeniden başlattım siyah ekranda kaldı 5 dk bekleyip kapattım. Tek ram A2 slotunu, bios pili çıkarıp 10 dk bekledim. Tekrar açtım tek ram 20 dk bekledim hala ekran gelmedi son denemediğim q flash kaldı en...
  2. G

DRAM IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR PC AÇILMIYOR

3 haftadır şehir dışındaydım eve gelip huzurla pc oynayacaktım ancak pc açılmıyor. Dram ışığı kırmızı yanıyor. Bios pilini çıkarmayı, ramleri tüm slotlarda denedim, tek ram olarak denedim ancak açılmıyor yardımcı olabilecek var mı? Anakart B850 Gigabyte Aourus Elite Ram Viper Venom 6000mhz 30cl 16x2
  3. G

Vgn x68 klavye sürücü güncellenirken güç kesildi çalışmıyor

Vgn x68 klavyeyi kullanıyordum uygulamasını kurarken sürücü kurma kısmında sanırım uygulamasını kapattım klavyenin ışıkları vs gitti çalışmıyor. Wireless modda vs bile herhangi bir tepki vermiyor daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilir mi klavyenin reset özelliği vs var mı
  4. G

Arctic liquid freezer III 360 Cooler master Td500 kasaya sığar mı

Şu anda Aorus B850, Viper venom ram, Cooler Master ml240 v2 soğutma, Td500 kasa kullanıyorum ve soğutma fanları ucu ucuna ramlere değiyor. Arctic Freezer Liquid III aldım sığar mı, ramlere çarpıp engeller mi diye bir korkum var. Ölçülerine baktığım zaten tek farkın radyatör kalınlığı olduğunu...
Geri