Arama sonuçları: *

1. H

Cyberpunk 2077 darboğaz sorunu

Arkadaşlar selam 4060 ti i5 13400f gibi darboğaz olmayacak bir sistemde cyberpunk 2077de normalde araba sürerken 140 150 fps arasında alırken şuan 100 110 fpsyi zor görüyorum ve sık sık fps düşüşleri ve droplar yaşıyorum daha önceden yaşamıyordum bu sorunları msi afterburner üzerinden değerleri...
  2. H

BİLGİSAYARIM BOZUK MU?

Pc 5ay önce vatandan toplandı bileşenler 4060 ti i5 13400f sistemde her oyunda aldığım fps değerleri olması gereken değerler fakat pc ile ilgili bir sıkıntı varki topladığım zaman bilmiyordum bunu rampage psular çok kötüymüş o zaman bunu bilmediğimden bilgisaraylardanda anlama düzeneğim ekran...
  3. H

4060 ti oyunlarda fps drop

herkese selam 4060 ti ekran kartımla oyunlarda ultra ayarlarda min 100 fps görmeme rağmen droplar yaşıyorum ve çok canımı sıkıyor ekran kartım 8gb vram fakat oynadığım oyunlarda ultra ayarlarda bile vrami aşmıyor sorunu yaşadığım oyunlar bf 2042 bf 1 bf 5 ve daha bazı saymadıklarım genel olarak...
  4. H

bilgisayarın çökmesi sisteme zarar verir mi?

az önce the last of us çözünürlük ölçeklendirmesini bi çılgınlık yapıp %100 yetmiyomuş gibi denemek için %200 yaptım ve oyun çöktü şuan açılmıyor :D ani bi kararla oyunu sildim diyeceğim şu ki bilgisayara bi zarar verir mi ?
Geri