Arama sonuçları: *

1. Reload

Masaüstüne gelip duran dosyadan format ile krtulabilir miyim

arkadaşlar valorant veya lol girerken cross device.streaming.source.dll isminde bi dosya geldi ben bu dosyayı masaüstümde istemiyorum dosyayı siliyorum olmuyor oyunları sil yükle yaptım olmadı riotu komple sil yükle yaptım gene olmadı diyorum acaba bilgisayarı sıfırlasam bu dertten kurtulur...
  2. Reload

Cross device.streaming.source.dll nedir nasıl kapatılır

Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama ekranımda bu isimde bir dosya var siliyorum tekrar geliyor siliyorum tekrar geliyor bu şey nedir bileniniz var mı ve bundan nasıl kurtulabilirim
  3. Reload

Hard disk takılı görüntü yok takılı değilken sorun yok

Az önce Hard disk takılı şekilde görüntü gelmedi kasa içinde kırmızı ışık yanıyordu biraz araştırmamın ardından Hard diski söküp çalıştırın ışık sönecektir dedi ve evet ışık söndü görüntü geldi Hard disk olmadan sorun nedir bilenler yardımcı olabilir mi önemli 1733673321 Çözümü nedir nasıl...
  4. Reload

Monitöre görüntü gelmiyor

Monitöre görüntü gelmiyor kasa içinde bu şekilde bi ışık var bileniniz var mı? Sorunun ne olduğunu çözemedim.
  5. Reload

Windows 11 için hangisini seçmeliyim

wind 11 home wind 11 pro wb gibi hangisini seçmeliyim
  6. Reload

Wind 11 için ürün anahtarı şart mı

windows 11 kuracağım ama ürün anahtarı şart mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  7. Reload

BİOS güncellemesi ile ilgili

Bios güncellemesini ne sıklıkla yapmalıyım izlediğim kanallar bios 6 ay falan önceyse diyor güncelleyin diyor diyelim güncelledim her 6 ayda bir yeni güncelleme mi yükleyeceğim
  8. Reload

Yeni kasa aldım ne yapmalıyım

Vatandan 21 bin tl 4060 ti 5600x sistem aldım bugün elime geçti açtım bios ekranındayım ne yapacağım hiç bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi
  9. Reload

ddr4 ve ddr5 farkları neler neden ddr5 alırsak daha iyi olur

ddr4 ve ddr5 farkları neler neden ddr5 alırsak daha iyi olur
Top Bottom