Arama sonuçları: *

1. Reload

Acil yardım bios flasher utility ekranında kaldı

Bilgisayarı açtığımdaki karşılaştığım durum fotoğraftaki gibi ne yapmalıyım
  2. Reload

Yonga seti sürücüsü nasıl yüklenir?

Gigabyte ab350m d3v anakarta bios güncellemesi yapacağım öncelikle yonga seti güncellemem gerekiyor nasıl yapacağım anlatırmısınız biosu biliyorum ama yonga setini bilmiyorum Gigabyte destekten uygun sürücüyü yükledim ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum
  3. Reload

Bilgisayara yapmam gerekenler nelerdir

Arkadaşıma yeni bir bilgisayar aldık parça özellikleri olarak Ryzen 3 2300x işlemci Rx570 4gb ekran kartı Gigabyte GA-AB350M-D3V anakart 8 gb ram 1 tb hdd 500w psu Ama sistem hiç güncel değil bu sistemi en güncel hale getirmek için neler yüklemeliyim bios 2019 mesela onu güncelleyeceğim ama ek...
  4. Reload

Gigabyte bios ubdate sitesinde kırmızı yazılar ne anlama geliyor

Bilgisayarda Gigabyte GA-AB350M-D3V AM4 Soket Anakart var yeni aldık Bilgisayarı ve bios sürümü 2019 güncellemek istiyorum ama bi yanlış da yapmak istemiyorum attığım fotoğrafta kırmızı yazılar var bunlar ne anlama geliyor ve nasıl biosu doğru bir şekilde en güncel haline getirebilirim Site ...
  5. Reload

2. El pc aldık ne tür testler yapmalıyım

2. El ryzen 3 2300x ve rx570 4gb sistem aldık 8 ram 1 tb hard disk a320 anakart var yanına 1920 1080 75 hz monitör rampage klavye mouse ve mouse pad verildi 7800 tl ile aldık öncelikle fiyat olarak sizce nasıl ANA KONU : şimdi bu sistemi aldık eve kurduk ne testleri yapmam gerek hangi değerler...
  6. Reload

Ekran paylaşınca ekran kenarlarında bir şey çıkıyor

Bu kenarlarına nasıl kurtulabilirim 1740160542 Foto ekleyeceğim 1740160623 Görüntü bu kırmızı kırmızı gözüme batıyo
  7. Reload

Win 11 güncellemesi geldi ne yapayım

Arkadaşlar win11 24h2 toplu güncelleştirme önizlemesi geldi indir yükle diyor yapmalı mıyım
  8. Reload

LOL ATARKEN EKRAN DONDU

Arkadaşlar şimdi normal bir şekilde lol atıyordum bi anda fps 02 falan oldu ekran öylece kaldı aşırı işlmci kullanımı uyarısı falan da vermişti daha önceden bu neden olur bileniniz var mı şimdi yeniden başlattım pcyi 5600x 4060 ti 8gb var böylr bir şey yapmaması lazım aslında 1738091310 ha birde...
  9. Reload

KASAYA WİFİ APARAT ÖNERİSİ GEREKİYOR

Arkadaşlar şimdi kablolu olarak internet kullanıyorum çok memnunum aslında çok hızlı ama 2 ev ortak kullanıyoruz ve bilgisayarı açınca direk internet resmen kullanılmaz bir hale geliyor bende kabloluyu iptal edip wifi ile bağlantı kurmak istiyorum ama kasamda wifi özelliği yok bu yüzden bi wifi...
  10. Reload

A320 anakarta 5600 işlem i

Gigabyte a320 anakarta r5 5600 işlemci takarsak sorun yaşanır mı anakart tarafında?
  11. Reload

Masaüstüne gelip duran dosyadan format ile krtulabilir miyim

arkadaşlar valorant veya lol girerken cross device.streaming.source.dll isminde bi dosya geldi ben bu dosyayı masaüstümde istemiyorum dosyayı siliyorum olmuyor oyunları sil yükle yaptım olmadı riotu komple sil yükle yaptım gene olmadı diyorum acaba bilgisayarı sıfırlasam bu dertten kurtulur...
  12. Reload

Cross device.streaming.source.dll nedir nasıl kapatılır

Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama ekranımda bu isimde bir dosya var siliyorum tekrar geliyor siliyorum tekrar geliyor bu şey nedir bileniniz var mı ve bundan nasıl kurtulabilirim
  13. Reload

Hard disk takılı görüntü yok takılı değilken sorun yok

Az önce Hard disk takılı şekilde görüntü gelmedi kasa içinde kırmızı ışık yanıyordu biraz araştırmamın ardından Hard diski söküp çalıştırın ışık sönecektir dedi ve evet ışık söndü görüntü geldi Hard disk olmadan sorun nedir bilenler yardımcı olabilir mi önemli 1733673321 Çözümü nedir nasıl...
  14. Reload

Monitöre görüntü gelmiyor

Monitöre görüntü gelmiyor kasa içinde bu şekilde bi ışık var bileniniz var mı? Sorunun ne olduğunu çözemedim.
  15. Reload

Windows 11 için hangisini seçmeliyim

wind 11 home wind 11 pro wb gibi hangisini seçmeliyim
  16. Reload

Wind 11 için ürün anahtarı şart mı

windows 11 kuracağım ama ürün anahtarı şart mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  17. Reload

BİOS güncellemesi ile ilgili

Bios güncellemesini ne sıklıkla yapmalıyım izlediğim kanallar bios 6 ay falan önceyse diyor güncelleyin diyor diyelim güncelledim her 6 ayda bir yeni güncelleme mi yükleyeceğim
  18. Reload

Yeni kasa aldım ne yapmalıyım

Vatandan 21 bin tl 4060 ti 5600x sistem aldım bugün elime geçti açtım bios ekranındayım ne yapacağım hiç bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi
  19. Reload

ddr4 ve ddr5 farkları neler neden ddr5 alırsak daha iyi olur

ddr4 ve ddr5 farkları neler neden ddr5 alırsak daha iyi olur
Geri