Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Anakart sürekli bip sesi geliyor

Anakarttan gelen sürekli bip sesi derslerden hatırladığım kadarıyla ve internete baktığım üzere psu kaynaklıymış nasıl çözerim ne yapmalıyım
  2. zPastwL

Çözüldü✓ Masa Düzeni İçin Önerilere İhtiyacım Var

Masam 120x60 boyunda fotoğraflar aşağıda verdim kullanım şeklini az çok anlaşılır bu masayı en iyi en rahat şekilde nasıl kullanabilirim masanın bulunduğu konumu değiştirme şansım var imkansız değil ama zor solumda kolon olduğu için tam duvara kasayı koyamadım kasayı monitörleri vs nereye...
  3. zPastwL

INCEHESAP.COM'DAN BAN YEDIM NASIL DUZELTIRIM

Beyler Vpn açık değil fakat kendimi haritalarda daha net görebilmek adına arama yerini amerika yaptım ondan dolayı olabilir veya windowsun ayarlarından dns kullanıyorum discord girebilmek için google dns kullanıyorum 8.8.8.8 8.8.4.4 ondanda olabilir nasıl çözecem seri yardım 1 saat kaldı gaming...
  4. zPastwL

Bellek bütünlüğünü açamıyorum

Bellek bütünşüğü kapalı cihaz savunmasız olabilir uyarısı var açmaya çalıştığımda hata veriyor açılmıyor
  5. zPastwL

Windows 10 Pro ve Windows 11 Pro Key lazım

selam win 10 pro ve 11 pro sınırsız key lazım her formatta kalsın oem di yanlıs hatırlamıyorsam her formatta kalıyor anakarta işliyor en ucuz linkleri atabilirmisiniz güvenilir en ucuzu 1729026104 tamam 10 hallettimde 11 pro lazım sınırsız anakarta işlenen 1729026258 tamam sıkıntı yok benim key...
  6. zPastwL

virus yedim nasil kurtulabilirim

merhaba ben adobe after effects indirmeye calisirken mail adresimi caldilar beraberinde 1000₺ yatirdigim valorant bugunun parasiyla 30.000₺ degerindeki steam hesabim ea hesabim instagram hesabim ve bilmedigim niceleri calindi mail adresimin sifresini degistim steam hesabimi kilitledim destek...
  7. zPastwL

Bilgisayar acilmiyor

Merhaba bilgisayari soktum geri taktim bugunde termal macun siparis etmistim surdum bilgisayari actigimda isiklar yaniyo hersey fanlar donuyo fakat ekran gelmiyor monitorde Standby mode yaziyor nasil cozerim
  8. zPastwL

Valorant VAN9003 Hatası

Selamlar anakartım asus prime b450m k-ii bilgisayar açıtğımda ekranda sadece bios nasıl girilir diye söylediği f2 ve del tuşuna basın yazısı ve asus logosu vardı ve bekledim bekledim masaüstü açılmadı bende ramleri ve bios pilini söktüm bekledim taktım açtım bilgisayarı çalıştı valorant oynamaya...
  9. zPastwL

Çözüldü✓ 3060Ti tam performans alamıyorum

Merhaba Pny'nin Nvidia Geforce Rtx 3060ti 8gb modelini kullanıyorum yanında işlemci olarak Amd Ryzen 5 5500 19Mb olan modelini kullanıyorum pcbuilds sitesinden baktığım üzere fotoğraftada olduğu gibi en düşük ayarlarda 800fps görmesi lazım iken ben oyun esnasında 200fps alıyorum maç başladığında...
  10. zPastwL

Çözüldü✓ Laptop tamiri sırasında farklı bileşenler bozulabilir mi

Arkadaşlar Monster bilgisayarımı ana kartını yanlışlıkla bozdum veya bozmadım bilmiyorum fakat monster bana şöyle söyledi. Anakartıyla ekran kartının devreleri arızalıymış ne olmuş öyle bir şey söyledi anakartı değiştirirsek 1290 TL ücret teklif etti fakat eğer dedi ki ana bu işlemi yaparsak...
Top Bottom