Arama sonuçları: *

1. S

Windows 11 update yapılmıyor

Bugün PCyi açtım ve microsoft store xboxu güncellemek için girdim fakat bana bizden kaynaklı bir sorun oluştur diyordu. Bir kaç bir şey denedim ama sorunu çözemedim ardından windows update yapmatı denedim fakat o da olmadı hata verdi çözüm format mı başka çözüm yolu var mı ?
  2. S

Ağ kullanımı yüzde 20 -25 i geçmiyo

eski evde bmyle bir sorun yoktu steamden oyun indiriken hız testi falan yaparken yüzde 20 25i geçmiyo bi kaç ayar yaptım regeditten falan ama düzelmedi neden oluyor acaba modemle ilgili falan mı yoksa pcyle mi ilgili
  3. S

Çözüldü✓ PC bazen geç açılıyor

Merhaba PC normalde 10 15 saniyede açılıyor ama geçen gün açılması 1 dakika civarı sürdü bu sırada anakartta sarı ve kırmızı ışık yanıyordu. Bugün de aynısını yaşadım açılması yaklaşık 1 dakika sürdü. Açıldıktan sonra tekrar kapatıp açtığımda normal sürede açıldı. Bu endişelenmem gereken bir şey mi?
  4. S

Çözüldü✓ Thermaltake sıvı soğutmada RGB ayarlayamıyorum

Merhaba https://tr.thermaltake.com/water-3-0-360-argb-sync.html bu model sıvı soğutmamım ışıklarını değiştiremiyorum MSI anakartım var . MSI'ın uygulamasında ışıklandırma kısmında sıvı soğutma fanlarını göremiyorum. Galiba bir kablo falan takmam gerek ama hangi kabloyu nereye takıcağımı...
  5. S

Display port ile biosa giremiyorum

Merhabalar hdmi kablosu ile biosa girebiliyorum ve hdmi kablosuyla sistemi açarken ekrana MSI yazısı falan geliyor. Ama display port ile biosa giremiyorum yazı da yazmıyor . Bios güncel.
  6. S

Format sonrası pc daha yavaş açılıyor

Merhaba arkadaşlar daha yeni format attım aam PC'nin açılması 30 saniyeyi buluyor formattan önce en geç 15 saniye de açılıyordu. XMP açık.
  7. S

Çözüldü✓ PC'nin kapanması uzun sürüyor

Merhabalar PC'yi windows üzerinden kapatıyorum ve monitör kapandıktan sonra kasa 30-60 saniye daha çalışıyor hatta bazen daha uzun sürebiliyor . Bu normal bir şey mi yoksa donanımsal ya da yazılımsal bir hata mı ?
Geri