Arama sonuçları: *

1. Akanizzm

Bilgisayarım birden kapanıyor ve Dram ışığı yanık kalıyor sesler geliyor

Merhabalar sistemime durup duruken böyle bir sorun oluştu. Normal kullanımda rastgele bir zamanda kendini bir anda resetliyor ve dram ışığında kalıyor. Bu sırada garip bir ses çıkıyor. RGB'ler yanmaya devam ediyor ancak kasayı sadece psu şalteri ile kapatabiliyorum. Tekrar çalıştırdığımda ise...
  2. Akanizzm

Ethernet ile internet hızı düşük geliyor.

Merhabalar arkadaşlar. Asus TUF B650-E WIFI anakartım bulunmakta. WIFI ile 1000mbps alırken ethernet ile 100mbps alıyorum. Ara sıra kendi kendine düzeliyor ama sebebini bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Akanizzm

gpu.exe - Sistem Hatası bildirimi

Arkadaşlar selam. Her bilgisayarı açtığımda bu hatayı veriyor. İnternette sebebini bulamadım. Bilen var mı?
  4. Akanizzm

Çözüldü✓ 7900 XTX ile 7800x3D 2K'da %24.6 darboğaz diyor.

Arkadaşlar selamlar. 7900 XTX için herkes 7800x3D önerdi ve aldım. Ancak merak edip baktım ve %24.6 darboğaz diyor. Doğru mu bu?
  5. Akanizzm

AM5 Anakart ve İşlemci önerisi.

İyi forumlar dilerim. Ben bir delilik yapıp R5 5600 sahibiyken 7900 XTX aldım. Ancak aldıktan sonra foruma sordum. %40'lara varan bir darboğaz görünüyor. Elimdeki anakart ve işlemciyi satıp üzerine koyup am5 sistem toplayacağım mecburen çünkü ekran kartını piyasanın 10 bin altında aldım...
  6. Akanizzm

Çözüldü✓ R5 5600 ile 7900xtx uyumlu mu?

Arkadaşlar selamlar. R5 5600'üm var ve Asus Tuf 7900xtx aldım. İkisi arasında bir sorun oluşur mu?
  7. Akanizzm

Çözüldü✓ Masaüstünde kaldırmadığım klasörler var

Merhabalar iyi forumlar. Masaüstümde İndirilenler, Masaüstü, Müzikler, Videolar diye klasörler var ancak hiç birini kaldıramıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  8. Akanizzm

Çözüldü✓ Bluetooth driverını kuramıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Asus TUF B550M-Plus Wi-Fi II anakartım bulunmakta. Bluetooth driverını kurmaya çalıştığımda videodaki gibi yönetici izni geliyor evet diyorum ve hiç bir şey olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  9. Akanizzm

Sistemimde performans düşüklüğü yaşıyorum.

Merhabalar iyi forumlar. Sistemimi yeni formatlamama rağmen eskisi gibi performanslı ve bazı oyunlarda FPS düşüklüğü yaşıyorum. Örnek olarak League of Legends'te orta ayarlarda 300 fps alırken oyun ortasında 80 fpslere kadar düşüyor. Fps düşüklüğü yaşadığım sırada orman dönüyor oluyorum. Cs2'de...
Geri