Aygıt yöneticisinden klasörü ya da içindeki .inf dosyasını seçerek kurmayı deneyin.Merhaba arkadaşlar. Asus TUF B550M-Plus Wi-Fi II anakartım bulunmakta. Bluetooth driverını kurmaya çalıştığımda videodaki gibi yönetici izni geliyor evet diyorum ve hiç bir şey olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Aygıt yöneticisini açıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?Nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misin?
Hayır, görev yöneticisi ayrı, aygıt yöneticisi ayrı. Arama kısmına yazın ya da çalıştırı açıp devmgmt.msc yazın.
Bluetooth görünmüyor. Sizdeki anakartın bluetoothlu olduğundan emin misiniz?Alıntıyı görüntüle
Kusura bakma dalgınlığıma geldi
Bluetooth vardı ben cihazı kaldır dedim. Çünkü bluetooth ile hiç bir şey bağlanmıyor. Başka cihazda bağlanıyor bağlamak istediğim şey. Bluetooth'a sağ tıklayıp kendim seçeceğim diğerekte güncelleyemedim.Bluetooth görünmüyor. Sizdeki anakartın bluetoothlu olduğundan emin misiniz?
Öncelikle aygıt yöneticisinden yukarı menüdeki en sağdaki butona basın. Monitörün üstünde büyüteç olan butona basın. Değişiklik olursa yazın.Bluetooth vardı ben cihazı kaldır dedim. Çünkü bluetooth ile hiç bir şey bağlanmıyor. Başka cihazda bağlanıyor bağlamak istediğim şey. Bluetooth'a sağ tıklayıp kendim seçeceğim diğerekte güncelleyemedim.
Tamam. Generic bluetooth adapter diyene çift tık yapın. Ayrıntılar sekmesine girin ve oradaki listeden donanım kimliklerini seçin. En baştakini kopyalayıp, buraya yapıştırabilir misiniz? İndirdiğiniz bluetooth sürücüsü 2021 tarihli de. Güncelini buluruz belki.
USB\VID_13D3&PID_3563&REV_0100&MI_00Tamam. Generic bluetooth adapter diyene çift tık yapın. Ayrıntılar sekmesine girin ve oradaki listeden donanım kimliklerini seçin. En baştakini kopyalayıp, buraya yapıştırabilir misiniz? İndirdiğiniz bluetooth sürücüsü 2021 tarihli de. Güncelini buluruz belki.