Çözüldü✓ Bluetooth driverını kuramıyorum.

Akanizzm

80+
Reaksiyon skoru
101
Merhaba arkadaşlar. Asus TUF B550M-Plus Wi-Fi II anakartım bulunmakta. Bluetooth driverını kurmaya çalıştığımda videodaki gibi yönetici izni geliyor evet diyorum ve hiç bir şey olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Asus TUF B550M-Plus Wi-Fi II anakartım bulunmakta. Bluetooth driverını kurmaya çalıştığımda videodaki gibi yönetici izni geliyor evet diyorum ve hiç bir şey olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Aygıt yöneticisinden klasörü ya da içindeki .inf dosyasını seçerek kurmayı deneyin.

Aygıt yöneticisini açıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?
1716829351490.png

Bluetooth görünmüyor. Sizdeki anakartın bluetoothlu olduğundan emin misiniz?
Bluetooth vardı ben cihazı kaldır dedim. Çünkü bluetooth ile hiç bir şey bağlanmıyor. Başka cihazda bağlanıyor bağlamak istediğim şey. Bluetooth'a sağ tıklayıp kendim seçeceğim diğerekte güncelleyemedim.

Bluetooth vardı ben cihazı kaldır dedim. Çünkü bluetooth ile hiç bir şey bağlanmıyor. Başka cihazda bağlanıyor bağlamak istediğim şey. Bluetooth'a sağ tıklayıp kendim seçeceğim diğerekte güncelleyemedim.
Öncelikle aygıt yöneticisinden yukarı menüdeki en sağdaki butona basın. Monitörün üstünde büyüteç olan butona basın. Değişiklik olursa yazın.

Tamam. Generic bluetooth adapter diyene çift tık yapın. Ayrıntılar sekmesine girin ve oradaki listeden donanım kimliklerini seçin. En baştakini kopyalayıp, buraya yapıştırabilir misiniz? İndirdiğiniz bluetooth sürücüsü 2021 tarihli de. Güncelini buluruz belki.
USB\VID_13D3&PID_3563&REV_0100&MI_00

USB\VID_13D3&PID_3563&MI_00

Sanırım istediğin ikisinden birisi.

1716829820949.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye