Arama sonuçları: *

1. w00w

Medal tv otomatik paylaşmayı kapama

Arkadaşlar medal da kayıt aldığımda otomatik herkese açık yapıyor videoyu. Nasıl kapayabilirim?
  2. w00w

Format sonrası yapılması gerekilenler

Arkadaşlar anladığım kadarıyla format sonrası yapılması gereken çok az kişinin bildiği herkesin ulaşamadığı sihirli adımlar var. Çünkü her format sonrası oyunlarda aldığım fps değişiyor, Örnek hell lett loose oynarken akıcı 100 120 fps alırken format sonrası sürekli drop yiyip 80 fps falan...
  3. w00w

Medal fps düşürürmü?

Arkadaşlar normalde nvdia app kullanıyorum ama anında oynatma kendi kendine kapanıyor yada kısa videolar bile 3 4 gb falan oluyor. Medal denedim ve çok memnun kaldım geçmelimiyim? Fps düşürümü?
  4. w00w

R5 5600 sistem olması gerekenden daha düşük performansla çalışıyor

Arkadaşlar bilgisayarımda bir sorunum var, mesela oyunlarda artık tam akıcı değil. Ayrıca normal kullanımda donma, yavaşlık, takılma sorunları da var. Bu yüzden bilgisayarımın bütün parçalarını test ettim. Anormal veya olmaması gereken şeyler var mı? Acaba format atarken yanlış bir şey yapmış...
  5. w00w

Sistem parçalarının düzgün çalışıp çalışmadığı nasıl kontrol edilir?

RAM8x2 3200 MHzSSD veya HDD modeli512 Agi M.2 SSDEkran kartıGIGABYTE Windforce RTX 3060 TiAnakartA520M-K v2İşlemciRyzen 5 5600 Arkadaşlar bilgisayarım 1.5 yıllık, parçaların düzgün çalıştığından emin değilim. FPS düşmesi, düşük FPS ve akıcılık sorunları yaşıyorum. Birkaç kez format denedim ama...
  6. w00w

Sistemde ciddi fps düşüşü

Arkadaşlar bilgisayarımda normalde minecraftta 1500-2000 fps arası alıyordum şimdi 400 belki 500. Squadda 80 100 arası alıyordum şimdi 30 40, Bilgisayarı yazın başında çok açmadım 1 2 hafta sonra açtığımda böyle oldu herşeyi güncelledim format attım ama hala aynı.
  7. w00w

RTX 3060 Ti sistem düşük performans veriyor

Arkadaşlar merhaba. Sistemimde nedensizce çok düşük performans veriyor örnek FiveM'de 30-40 FPS alıyorum mesela başka bir oyuna girdiğimde akıcı olmuyor. Ne testleri yamam gerekiyor? RAMApacer Panther 8x2 3200 mhzSSD veya HDD modeliAgi M.2 512 GB SSDEkran kartıGıgabayte Windforce RTX 3060 Ti...
  8. w00w

Sistemimde bir sorunmu var?

RAM8X2 3200 Mhz Apacer PantherSSD veya HDD modeliAgi M2 512 gb ssd 200 gb hddEkran kartıGıgabayte Windforce RTX 3060 TiAnakartA520M K V2İşlemciAMD RYZEN 5 5600 Arkadaşlar merhaba. Sistemimde nedense bir sorun var gibi, Oyunlarda düşük fps ve akıcılık sorunu var. Olması gerektiğinden düşük fps...
  9. w00w

Gigabyte Windforce RTX 3060 Ti test değerleri nasıl?

Arkadaşlar sistemim yaklaşık 1 yıllık. Sizce değerler nasıl? FurMark: Heaven benchmark:
  10. w00w

2 pinlik PSU fanı 3 pin fan ile değiştirilir mi?

Arkadaşlar PSU'mun normalde 2 pinlik fanı var. Aşırı sesli çalıştığı için değiştirmek istiyorum ama 2 pinlik fan bulmak çok zor. 3 pinlik veya 4 pinlik fan taksam sorum olur mu?
  11. w00w

Setup Nasıl Daha İyi Hale Getirilir?

Arkadaşlar setupum böyle iğrenç duruyor. Fotoğtafta daha iyi gözüküyor ama gerçekte çok daha kötü. Neler ekleyebilirim?
Geri