Arama sonuçları: *

1. T

Önce donma, ardından siyah ekran ve radeon wattman sıkıntısı.

Bilgisayarımda ağır bir sıkıntı yaşıyorum. Başlıkta da gördüğünüz gibi önce donuyor sonra siyah ekrana düşüyor ve bazen restart atılıyor bazen oyun kapanıyor ve radeon wattman ayaları geri döndürüldü tarzında bildirim alıyorum. Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum. Garantiye 1...
  2. T

Amd radeon hd 5450 driver kuramıyorum.

Geçici olarak arkadaşımdan ödünç aldığım hd5450 ekran kartına driver kuramıyorum. Tam olarak driveri indiriyorum kuruyorum işlem tamamlandı bilgisayarınızı tekrar başlatmanız gerek diyor. Tekrar başlattığım zaman hiç bir şey olmamış gibi driver kurucu kendiliğinden tekrar açılıyor ve aynı...
  3. T

Anakart portlarına takıldığı zaman klavye mouse çalışmıyor.

Anakart portlarına takıldığı zaman klavye mousu çalıştıramıyorum. Başta kullanıyodum ışıkları yandı, şimdi ise res atınca hiç çalışmamaya başladı. Nası çözebilirim ?
  4. T

Msi mech gp oc rx5700 Radeon Wattman sorunu

Oyun oynarken (minecraft dahil) bilgisayar siyah ekrana düşüyo, oyun kapanıyo daha sonrasında radeon wattman ayarları normale döndürüldü tarzında bir bildirim geliyo. Hiç bişey oynayamıyorum doğru düzgün nası çözerim ?
  5. T

Fps imi nasıl sınırlayabilirim ?

Fps imi hangi programla sınırlayabilirim ?
  6. T

Mİnecraft ta ve fivem de çalıştırmayı durdurdu sorunu alıyorum

Sebebi nedir bilen varmı acaba
  7. T

Bilgisayar kendi kendine restart atıyo

Oyun oynarken falan bilgisayar kendi kendine restartlanıyor. Neden böyle oluyor olabilir ?
  8. T

Amd ekran kartı mavi ekran sıkıntısı

rx5700 erkan kartımda mavi erkan alıyorum nasıl çözebilirim ? formatla çözülüyosa hemen atabilirim fazla dosyam yok
  9. T

Bilgisayar durup dururken ekran gidiyor

Sabahtan beri 2. kere oyun oynarken ekran gidiyor ve res atana kadar gelmiyo sebebi nedir, nası çözebilirim (ben ısıdan dolayı olduğunu düşünüyorum) 1592568618 (sesler geliyor)
  10. T

Realtek kuramıyorum

Realtek i indiriyorum kuruyorum ywniden başlatıyorum ama kurulmamış oluyo. Napabilirim ? 1588425642 .
Geri