Arama sonuçları: *

1. Nisshs

Oyunlarda Cızırtı yapıp donuyor

İ9 13900K RTX 3070 Bazen cızırtı yapmıyor hiç farketmez her türlü biranda donup kitlenip kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum sizce neden olabilir ram vs. bütün parçaları test ettim
  2. Nisshs

Bir bilgisayar niye her oyunda donar resetlemek zorunda kalırım

Bir bilgisayar niye her oyunda donar resetlemek zorunda kalırım ne yapmam lazım bir yardımcı olun lütfen
  3. Nisshs

Her Oyunda sebepsizce biranda donup kitlenip kalıyor

reset atmak zorunda kalıyorum kasa 3070-i9 13900k var duo neden olabilir ne yapabilirim biosta herşeyi turbo yapınca daha az donmaya başladı ustalarım
  4. Nisshs

Windows Güç seçenekleri

Nihai performansı seçiyorum ancak kitleyemiyorum otomatik bilgisayarı yeniden başlatığım zaman veya 5-10 dakika sonra kendi kendine yüksek performansa çekiyor ne yapabilirim
  5. Nisshs

Windows güç seçeneği kendi kendine değişiyor

güç seçeneklerinden nihaiye alıyorum ama otomatik yükseğe çekiyor win 10 pro anakartım msi z790 gaming plus wifi 6e modeli
  6. Nisshs

Çözüldü✓ Yeni Topladığım Kasa

Herkese iyi akşamlar yeni bi sistem toplamıştım bundan 5 ay önce ama hala maalesefki kullanamıyorum edemiyorum adam akıllı içindeki parçalar 3070 suprim x i9-13900k 32 gb ram ddr5 16x2 msi z790 wifi 6e gaming plus anakart 850 watlık bir power supply mevcut pure gold altın iletkenli birde asus...
  7. Nisshs

Mavi Ekran Uyumsuz sürücüler Kaldıramıyorum

logitech ile alakalı herşeyi sildim ama napabilirim system32 den dosyalar silinmiyor burdada bunu diyor
  8. Nisshs

Mavi Ekran Windows çöktü gitti !!

Ne ileri gidiyor ne geri sadece biosa giriyor bişi yapmayınca PC kapanıyor 2 dakkada
  9. Nisshs

Mavi Ekran Windows gitti pc yardim

Bilgisayar sıfırladım ettim yani benim birçok sorunum vardı 2 işletim yanlışlıkla kurmuşum onu kaldırdım onu kaldırırken de yani beni de işittim sistem kombi bozukmuş galiba benim hiçbir şeye dokunamıyorum edemiyorum bazı böyle sorunlarım var
  10. Nisshs

Mavi Ekran Bilgisayarda Normal Takılırken !

Normal takılırken bile bütün programlar kapanıyor yada duruyor birde valo oynarken yada cs oynarken bi anda duıruyor hizmetler kısmına girdiğimde kendi kendine vgc hizmeti durup kalıyor başlatıyorum olmuyor gene duruyor ve çoğu sorunu devam ettiriyor kasayı daha yeni topladım 1 ay oldu ekran...
  11. Nisshs

Bursada Bilindik Önerilecek Bilgisayarcı Varmıdır ?

termal macunu güzel olsun uzun süreli dayansın birde temizlik yaptırcam 1735243662 güvenilir olursa mükemmel olur görükledeyim
Geri