Arama sonuçları: *

1. Y

LOU PART 2 GRAFİK BELLEĞİ YETERSİZ HATASI

6750 XT R5 7600 sistemde lou oynarken ara sahnelerin birinde grafik belleği sınırda diyerek attı. Grafik ayarları varsayılan olarak high atanmıştı. Test videolarında kullanımlar 8-9 GB arası ben neden sıkıntı yaşıyor olabilirim ?
  2. Y

PSU DEĞİŞİMİ SIRASINDA YAŞANAN SORUNLAR

Güç kaynağım arızalandığı için (umarım sorun gerçekten güç kaynağıdır) yeni bir psu aldım. Kabloları sökmeye başladım ama 24 pin kablosu bütün uğraşlarıma rağmen hiçbir şekilde oynamıyor. 24 pin kablosunu çıkarmanın bir püf noktası var mı? Çıkarmaya çalışırken anakartın esnemesi, hareket...
  3. Y

Bilgisayar Açılmıyor ve PSU Cızırtı Yapıyor

Eve geldim bastım güç düğmesine tık yok sonra bir baktım psu dan aralıklı bir cızırtı geliyor. Güç kablosunu çektim ve psu yu kapadım az sonra cızırtı gitti ve anakart ışığı yanıp söndü. Tekrar taktım kabloyu ve yine başladı cızırtı. Ne yapmalıyım ?
  4. Y

Oyunlarda Düşük Cpu Kullanımı

Ryzen 5 7600, rx 6750 xt sistemde bütün oyunlarda cpu kullanımın çok düşük mesela normalde cs2 de kullanımlar test videolarında olduğu gibi kısmen yakın olmalı ama bende 90 a 35-40 civarlarında rdr2 de de aynı şekilde test videolarında cpu en azından bir 60-70 kullanılıyor ama bende yine 30-40...
  5. Y

BİOS GÜNCELLEMESİ SONRASI PC AÇILMIYOR

Bios güncelledim daha sonrasında amd driverlarına baktım hemen uyumsuz diyordu. Sonra yaparım diyip bios ayarlarına girdim expo vs. açtım kaydettim pc açılmadı öyle kaldı şuan aynı flashbelleği takıp bios flashback düğmesine bastım problemim bu şekilde çözülür mü?
  6. Y

4090 LAPTOP FPS DROP

Arkadas kendine yeni 4090 lı bir laptop almıs ama cs oynarken 5 fps 8 fps civarlarına sureklı drop yiyor,hangi laptop tam bilmiyorum. Ben aklımdaki olabilecek sorunları yazıyorum sizlerde ekleme yaparsanız sevinirim. XMP VEYA EXPO KAPALI OLABİLİR WİNDOWS KURULUMUNDA SORUN OLABİLİR BİOS GUNCEL...
  7. Y

500 FPS DEN 200 E DÜŞÜŞ

Daha dün cs2 de 400-550 fps alırken bugün 180-320 arası alıyorum hiçbir ayar değişmedi. Sebebi ne olabilir? Çözüm olarak ne yapabilirim? Ryzen 5 7600 6750 XT 2x16 ram
  8. Y

500 FPS DEN 200 LERE DÜŞÜŞ ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Daha dün cs2 de 400-550 fps alırken bugün 200-320 arası alıyorum hiçbir ayar değişmedi. Sebebi ne olabilir? Çözüm olarak ne yapabilirim? Ryzen 5 7600 6750 XT 2x16 ram
  9. Y

YENİ SİSTEM TOPLADIM!!!

6750 XT + r5 5600+16 gb ram sistemden 6750 XT + r5 7600+ 32 gb ram sisteme geçiş yaptım(parçaları aldım toplamadım) CS2 fps imde ciddi bir artış olur mu? Aynı sistem özellikleri olan biri fps değerlerini paylaşırsa çok mutlu olurum. Sizce mantıklı bir yükseltme mi?
  10. Y

6750 XT + R5 5600 DÜŞÜK FPS

İyi aksamlar, r5 5600 6750 xt 16gb ram ile cs2 de biraz düşük fps aliyorum gibime geldi 200 ün altında kalıyor fps aynı zamanda hiç akıcılık yok sanki 30 fps oynuyor gibiyim Sistemi 1 yıl kadar kullanmadım bugün tekrar kurdum driverler vs. güncel
Geri