Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Forza 5 oynarken arka planda olan uygulmalar kasıyor

SELAMÜN ALEYKÜM Forza 5 de oynarken oluyor bu olay valo oynarken gayet normal hiçbirşey kasmıyor.mesela forza 5 oynarken arka planda youtube açıyorum aşırı derecede yavaş hareketler ve kasıyor nasıl düzelir.
  2. yusuf544

Pc kapalıyken elektrikler gidince zarar görürmü

SELAMÜN ALEYKÜM Bu aralar sık sık elektirk gitmeye başladı.ayda 1 kere gitti bu 2 ay içinde pc kapalıyken elektrikler gidince zarar görürmü pc.ve elektrikler birden değilde ampul git gel git gel yapıp gitti bundan dolayı bişi olurmu.
  3. yusuf544

Pc yeniden başlatınca monitör no signal hatası

SELAMÜN ALEYKÜM Pc yeniden başlatınca monitör no signal diyo mecburen kasanın düğmesüne basılı tutup kapatıp tekrar açıyorum nasıl düzelir bu.
  4. yusuf544

Pc fanın biri dönmüyor

SELAMÜN ALEYKÜM Aynı fan birkaç hafta öncede dönmüyordu sonra birden bire kendi kendine dönmeye başladı fakat yine dönmemeye başladı.daha 1 Yıllık kasa bozulduğunu sanmıyorum ışığı yanıyor fakat öndeki fonlardan biri dönmüyor neden.(iyice temizledim çözülmedi)
  5. yusuf544

Çözüldü✓ Kasa öndeki fanı dönmüyor

SELAMÜN ALEYEKÜN Arkadaşlar kasanın öndeki üç fanın biri dönmüyor ışıkları yanıyor ama fam dönmüyor tozdan dolayıdır belki diye temizledim olmadı soketini çıkarıp taktım düzelmedi neden acaba.
  6. yusuf544

Pc oyundan attı neden

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaş normalde sorunsuz oynadığım forza horizon 5 de bugün takıldı ve oyundna atti işlemci sıcaklığım bugün bı tık daha fazlaydı 86 lari görmüştü havalar sicakliyor oyuzden büyük ihtimalle sizce işlemcinin sıcaklığından dolayimidir.
  7. yusuf544

Pc fan ayarları yapmıyorum

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar PC de işlemci 82 dereceleri görüyor fan hızını arttırırmak isteyince bı sorunla karşılaştım.smart fan mode kapatinca hiçbir şekilde ayar yapamıyorum ful hızda dönüyor onu açınca da ayar yapsam bile bişi değişmiyor sanırım bı farklılık göremiyorum ne yapmam lazım.
  8. yusuf544

Ryzen 9 7900 80 derece normalmai

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar kule tipi soğutucu kullanıyorum valoranttir forza 5 dir yüzde 30 kullanımda 80 derecelere çıkıyor neden normalmi bu.
  9. yusuf544

Oyunda iken arka planda YouTube kasıyor

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar valorant oynarken bir sıkıntı yok fakat forza 5 oynarken arka planda açtığım YouTube acayip şekilde kasıyor neden acaba sistemim güçlü olmasına rağmen.
  10. yusuf544

Pc mavi ekran hatası

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar pc yeniden başlatınca ve pc kapatırken mavi ekran "driver power satature fallure"veriyor neden acaba çözümü nedir daha bugün bios güncelledim. @Emre Zengin 1738797071 "Driver power state fallure" yanlış yazmışım kusura bakmayın.
  11. yusuf544

Bios güncelleme nasıl yapılır

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar bios güncellemesi yapacağım fakat hangisinin indireceğimi bilmiyorum en üstte olanımï indiricem ve bı tane mi indiricem.
  12. yusuf544

PSU arızası nasıl anlaşılır

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar sıfır PC topladım fakat aldığımdan beri sık sık mavi ekran veriyor açılırken ve bir kere oyuna girerken oldu.format atıldı testlere girdi fakat bir şey çıkmadı en sonunda UPS almamı söylediler.benim kafama PSU arızalı olabilirmi takıldı.sizce PSU arızalı olabilir mi.
  13. yusuf544

Line UPS ile online fark

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar sıfır PC topladım fakat aldığımdan beri sık sık mavi ekran veriyor ve sorunun evden gelen elektrik den dolayı olduğunu ve UPS almamı söylediler.sistemim ucu ucuna 850wat PSU yetiyor artı monitör takacam.hangi PSU almalıyım.line işimi görür mü yoksa online almam...
  14. yusuf544

Sıfır PC açılınca mavi ekran sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar sıfır PC topladım 1 ay önce fakat aldığımdan beri 8 kere mavi ekran veriyor ve yeniden başlatıyor 1 dk bile sürmüyor 7 kere PC açılınca verdi biri ise steame girerken oldu.aldigim yere götürdüm yazılımsal dendi format atıldı fakat yine mavi ekran verdi.yine götürdüm...
  15. yusuf544

Uyku modundan sonra mavi ekran

SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi daha PC alalı 1 hafta oldu fakat aldığımdan beri 5 tane mavi ekran yiyip yeniden başlatıp geri düzeliyor bu durum 1 dakika bile sürmüyor.son 3 tane mavi ekranı uyku modundan sonra PC yi açınca olduğunu gördüm sanırım ondan...
  16. yusuf544

Mavi Ekran Yeni sistemde mavi ekran hatası

SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR Başlıkta yazdığım gibi yeni sıfır sistem topladım 1 hafta önce fakat 1 hafta içinde 2 kere mavi ekran verdi ve hemen düzeldi neden acaba ve çözümü nedir.
  17. yusuf544

Monitör den sol tarafından daha az ses geliyor

SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI AKŞAMLAR Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi ilk aldığımdan beri sol tarafından daha az ses geliyor çözümü nedir.win10 yüklü Monitör markası Asus wg27aq1a
  18. yusuf544

Yeni PC format atılır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar yeni PC topladım fakat aklıma bişey takıldı.pc de kontrolleri yapılmış herhangi bir sorun varmı diye fakat format atılıp atılmadığını bilmiyorum atmam lazım mı eğer atarsam Windows lisansım gidermi.
  19. yusuf544

Yeni PC topladım ilk ne yapmam lazım

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar yeni PC topladım eve gelince İlk yapmam gereken kurulum ayar vb. Neler yapmam lazım.
  20. yusuf544

Çözüldü✓ AMD rx7900xt AMD 5 8600g 2k darboğaz yapar mı

SELAMÜN ALEYKÜM Başlıkta yazdığım gibi darboğaz olurmu 2k da.
Geri