Arama sonuçları: *

1. E

Kasa rgb fan rgbsı bazen gelmiyor ama fan calısıyor

Geçen gün 3MT bir DP kablosu aldım ne alakası var dersenız olay tam olarak su sekıl yasandı DP kablosu bozuktu degıstırdım sonra ve DP kablosunu taktım calısmadı sonra amac denemek olsun diye DP kablosunun monıtoru baglı olanı ekran kartına ekran kartına baglı olanı da monıtore taktım yanı tam...
  2. E

Laptop Chipset cıkartma ve ısıtma amd

laptop aygıt yonetıcısınden chıpsetı devre dısı bırakınca sorunsuz sekılde calısırken ama en basıt mınecraft bıle oyunda hata verıyor acılmıyor hıcbır oyun ve aygıt yonetıcısınden aktıf edınce ıse 3sanıyede bır 2 sanıye de bır drop gırıyormus gıbı delı gıbı donuyor laptop laptopcu 2k para dedı...
  3. E

Windows 10 bilgisayarı sıfırladıkktan sonra kilitlenmeler

Bilgisayarım hiçbir sorunu yokken sıfırladıktan sonra kurulum ekranında kilitlenmeler ve ana menü kilitlenmeye başlandı üstüne üç kez daha sifirladim halen daha kilitleniyor başlangıç onarma ile de bu ekran çıkıyor.
  4. E

İntel Arc 750 Ekranda çizgi problemi

ekran kartım İNTEL ARC A750 kullanıyorum bir anda çizgiler çıktı DDU indirdim silip yükledim sürücüyü gene aynı şeyler var hdım kablo değiştirdim ama port değiştirmedim monitör ile de alakalı değil sizce ne olabilir veya çözümü varmı
  5. E

Bilgisayar acik iken elektirik giderse ne olur

Pc açık idi valo oynuyordum birden elektirik gitti çok da nadir olur hatta ilk defa oldu psu gamepower. 80 plus bir güç kaynağı var acaba pc gözle gozukmese de hasar verir mi bir sorun oluşturur mu ?
  6. E

Ets 2 de bilgisayar drop yiyor kitleniyor

Sistemim altta bıraktığım gibidir yeni aldım 2 ay falan oldu yanliz ets de yüksek hızla giderken birden drop yediğinde örnek drop yedi discord da da sesim gidiyor o sira anladim neden ama oyunda drop bittikten sonra örnek 3 5 saniye sonra hersey normal sanki o sırada pc kitleniyormus gibi ama...
  7. E

Bilgisayarım wifi 7 destekliyor mu nereden bakarım

merhaba wıfı menzıl uzatıcı alıcam huawei be3 wifi 7 router beyaz bunu wıfı 7 desteklı cıhaz acaba bılgısayarım desteklıyormu onu ogrenerek alıcam bılgısayarım masaustu ve kablolu ethernetle baglanıcam sorun yaratırmı sızce bu menzıl uzatıcı ıyımıdır fıyatını hakedıyormu
  8. E

Bilgisayarı kapalıyken USB şortlarına güç gelirse birsey olur mu

Merhaba bilgisayar kapalıyken USB portlarına güç gelmesinde herhangi bir problem olur mu elektrik aniden gidip gelse vesaire bilgisayara bir zarar verir mi ona göre o ayarı açıp veya kapayacağım
  9. E

Bilgisayarım Ram frekans hızı yükseltince geç açılıyor

Merhaba sistemim şu şekildedir bilgisayar tel slot Ram bilgisayarın Ram frekansını 4800den 6000e çekince yaklaşık 30 45 saniye arası ekran geliyor ancak acaba bu bir problem mi birde powerim kötü olduğu için her PC kapattığımda arkadan sigortasını kapatıyorum şimdi 10 dakika önce açtım...
  10. E

Bilgisayar kasasının fanları cok seslı sessız yapabılecegım uygulama

Merhaba bende https://www.n11.com/urun/gamepower-savagis-550w-80-bronze-atx-4-argb-fan-temperli-cam-hub-akak0gmp0012-81353468?magaza=incehesap bu kasa var ve kasanın fan sesı cok seslı fan sesı cıkmasın diye orta sevıyeyeye alma ımkanım olan bır uygulama bir şey var mı? Cunku fazla derecede fan...
  11. E

Bilgisayar kilitlenme sorunu

Bilgisayar ansızın kilitleniyor genelde oyunda oluyor ama oyunun dışında da olduğunu gördüm hiçbir kısayol işlemiyor ve bilgisayar kilitleniyor bazen de ekran gidiyor disdord sesi falan geliyor ama ekran olmayınca veya bilgisayar kilitlenince mecbur bilgisayarin tuşu ile kapatıp açıyorum bazen...
Geri