Arama sonuçları: *

1. D

PC de günlük kullanımda takılma sorunu

PC oyun dışı kullanımda yükleme sorunu yaşıyorum. Hangi tarayıcıdan açtığım önemli değil, Google, brave, fark etmez günlük kullanımda takılıyor. Örneğin her hangi bir sayfa açtım. Forum sayfası, YouTube, kick, twich sayfayı aşağı doğru scroll edince ciddi takılıyor. Bazen anlık bazen (örn kick...
  2. D

OCCT GPU VRAM TEST PROBLEM

Merhabalar, occt de gpu vram testini yüzde yüz çalıştırdım vram mb maksimum da çalışsa da gpu core load yüzdesi ani yükselip iniyor. yüzde 100 den 50 ye bir anda 70 e sonra ytekrar 100 e gibi ani inip çıkıyor bu normal bir durum mu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
  3. D

Çözüldü✓ Bilgisayar Görüntü Problemi

PC de youtube videosu küçük ekrandayken video daki yazılar inanılmaz pixelli ve okunamaz şekilde görünürken videoyu büyütünce takrar normalk okunabilir hale geliyor buunu düzeltebilir miyim
  4. D

WİTCHER 3 RTX problemi

Selamlar görsel koyamıyorum yeterli alana sığmadığı için ancak witcher 3 te ciddi görüntü problemleri yaşıyorum. DLSS açınca görüntü çok daha güzel oluyor ama yine de olması gerektiği kadar iyi değil bir problem var. ekran kartım 4070 ti, işlemcim ryzen 5 7500f, ramlarim 32gb, ssd m2 ve samsung...
  5. D

Çözüldü✓ BATTLEFIELD 4 GÖRÜNTÜ SORUNLARI

battlefied 4 te hikaye modunda ultra max ayarlarda ayarları değiştirsemde ağaçlar çok kötü gözüküyor. fotoğrafta sanki görünmesi gerektipi gibi görünüyor çok belli olmuyor ama pul pul ve ppixelli gibi garip bir görüntüsü var bu normal mi yoksa sadece bende mi böyle gözüküyor. garip bir şekilde...
  6. D

PC performans görüntü sorunları

Yeni pc topladım. 4070 ti ekran kartı ve amd ryzen 7 7500f işlemcili. Anakart asus DDR5, Ramlar 32GB ve Power 800, SSD M2 ve 2TB. Ancak oynadığım her hikayeli oyunda (Hogwarts legacy, spider man, witcher 3 vb.) spider man de ıbina gibi dış yüzeylerin geç yüklenmesi ve görüntünün ciddi oranda...
  7. D

PC oyunlarda sorun ve arıza

Yeni pc topladım. 4070 ekran kartı ve amd ryzen 7 7500f işlemcili. Anakart asus DDR5, Ramlar 32GB ve Power 800W. Ancak oynadığım her hikayeli oyunda (Hogwarts legacy, spider man, assasins creed, cyberpunk vb.) oyunda kimi zaman yırtılmalar, kimi zaman ciddi fps düşüşleri kimi zamansa görüntüde...
  8. D

Hdmi kablo ve pc uyumluluğu

monitörüm ve hdmi kablom 2.0 destekliyor. Ekran kartım ve anakrtım ise 2.1 hdmi çıkışına sahip. (anakart asus ve ekran kartım 4070 ti) Dolayısıyla 2.1 lik çıkışa 2.0 hdmi kablosu takıyor ve 2.0 çıkışlı bir monitörde kullanıyorum bu durum oyunlarda sorunlara veya droplara sebep olur mu
  9. D

PC oyun ve HDMI problemi

4070 ti lı sistem topladım. 2 sorum olacak anakartta 1 adet ekran kartında 1 adet hdmi çıkışı var. İkisi de 2.1 Benim montirümde ki çıkış 2.0 ayriyetten hdmi kablom da 2.0 Bunlar oyunlarda fps droplarına veya başka sorunlara yol açabilir mi yoksa alakası yok mu?
  10. D

Oyunda FPS drop ve kaplama sorunu

yeni pc topladım, 4070 ti ve amd ryzen 7500f e sahip. Hogwarts legacy, spider man gibi açık dünya oyunları indirdim ancak hepsinde fps drop yiyorum benchmark da hiç bir soorun gözükmüyor 100 üstü fps alıyorum ancak drop un da yanında bazı kaplamalar geç yükleniyor yüklenişini görebiliyorsunuz...
  11. D

PC oyun sorunları...

Yeni pc topladım bugün spider man remastered indirdim ve oyunda bariz şekilde açık dğnyada gezerken binalar geç yükleniyor. üzerlerindeki kaplamalar geliyor ancak geç geliyor gelişini görebiliyorsunuz. Sebebi hiç anlamadım bios ayarlarını sıfırladım tekrar çalıştırdım durum yine aynı. Oyun...
  12. D

PC oyun sorunları...

Geçenlerde 4070 li amd bir sistem topladım. Windows kurdum vs hiç bir sorun yok. Steam üzerinden spider man remastered indirdim. Benchmarkda hiçbir sorun yok 80 üstü fps alıyorum ancak oyunda şehirde gezerken çok küçük şekillerde kasıyor, rahatsız edici şekilde. Ve oyunu açtığımda kaplamalar vs...
  13. D

Bios tan windows kuramıyorum

Geçen gün 4070 li yeni bir sistem topladım. Bios ekranına atıyor her şey düzgün görünüyor bir sorun yok. Flash bellekten anakartın bios sürümünü de güncelledim. Windows 11 i flash belleğe attım, iki şekilde de denedim hem iso olarak indirip rufus a attım hemde direkt olarak flash belleğe attım...
Geri