Arama sonuçları: *

1. KDolunay

Çözüldü✓ SSD Dolu Olmadığı Halde Dolu Gözüküyor. / Windows Defender?

Merhaba arkadaşlar, Konuyu soru sormak niyetiyle açacakken çözümüne ulaştım. Aynı dertten muzdarip olan/olacak arkadaşlar için hem sorunu hem çözümünü paylaşmak istedim. Yaklaşık 7 aylık son sistem bilgisayarıma bağladığım harddiskte Windows Defender çok miktarda virüs algıladı (3.parti oyun...
  2. KDolunay

PUBG FPS Ne Kadar Olmalı?

Merhaba. 7800x3d + 4070 TI Super sahibiyim. Detayları imzamda. Witcher 3 Ultra ayarlarda 2k monitörle 210 FPS civarları alıyorum. Normal midir? PUBG Gameloop üzerinden açtığımda MSI Afterburner 60 FPS gösteriyor. Görüntü gayet net ama FPS düşük değil mi? Ayarlarla mı ilgilidir? Fikirlerinize...
  3. KDolunay

Cinebench Test Sonuçlarım Normal mi?

Arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim. 4070 TI SUPER + 7800x3d Cinebench testlerimi değerlendirir misiniz? Ekran kartı performansı ile ilgili şüphelerim var. Her şey yolunda mı? Teşekkürler. 30 dk Stabilite test sonucu: 10 dakikalık diğer test: R23 Testi: 4070 TI SUPER + 7800x3d...
  4. KDolunay

4070 TI SUPER Ekran Kartı Kullananlar Acil ::..

Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki hazır sistemi aldım. Yaptığım işlemler: BIOS Update Ram Frekansını 6000 Mhz ye çıkarma Expo açma Memory Context Restore + Power Down = İkisi de Enable Kendi sitesinden Windows 10 Home kurulumu- Oem key ile aktifleştirme Tüm driver güncellemeleri Ekran kartı...
  5. KDolunay

Yeni ESPOR Sistemimin Test Sonuçları Normal mi?

4070 TI SUPER + 7800x3d + ASUS X670E-PLUS (8x2) 16 GB RAM (6000Mhz-CL38) (Yenisi yolda, 32 GB CL30 6000mhz takılacak.) 1 TB Kingston SSD + Corsair 3000D Kasa + 750w PSU 2K Monitör kargoda. O yüzden testler FullHD eski monitörle yapıldı...
Geri