Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ Adrenalin 25.11.1 OpenGL Problemi

Aktif olarak 9070xt kullanıyorum. genelde direk güncelliyorum driverlarımı. uzun süre bu driverda oyun oynadım işlerimi yaptım vs. bügün minecraft açmaya çalıştığımda OpenGL hatası vermeye başladı. herkes DLL hatası vs. bahsediyor fakat alakası yok hep güncel tutarım bilgisayarımdaki yazılımları...
  2. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ AMD Adrenalin Kayıt ve Yayın sekmesi yok

Aktif olarak 9070 XT ekran kartını kullanıyorum. kesinlikle emin olduğum bişi varsa oda ilk zamanlarda sekmede Kayıt ve yayın sekmesinin olduğu idi. Kayıt ile alakalı işim olduğundan adrenaline bakmak istediğimde kayıt ve yayın sekmesinin hiç bi şekilde olmadığını farkettim. kullandığım güncel...
  3. TsuchinagaHiyori

Ekran Yırtılma veya Donma Sorunu

9070 XT ekran kartı kullanıyorum ve ne zaman Alt Tab ile bir program geçişi yapsam yada normal bir şekilde oyundan discorda falan geçsem ekranda yırtılmalar veya donmalar oluyor. örnek olarak valo oynuyorum discorda geçiyorum, ekran geliyor discordun ama yarısı kalıyor tekrardan başka programa...
  4. TsuchinagaHiyori

Soğutma Braketleri Ters sorun yaratırmı?

en sonunda pc yi topladim fakat bi problem oldu, işlemciye takmam gereken braketi normal taktiğımda vida sıkılamıyodu yada çok zorluyodu. ters bir şekilde taktığımda oldu. bu braketler sorun çıkarırmı yoksa bu şekilde kullanmaya devam edebilirmiyim?
Geri