Arama sonuçları: *

1. B

Google Chrome Donma sorunu

Windows 11 kullanıyorum bütün güncellemeleri yaptım fakat bir türlü donma problemini gideremiyorum. Chrome durduk yere donuyor nasıl çözebilirim bu sorunu?
  2. B

HP Laptop bluetooth sorunu

Merhabalar yeni aldığım hp marka bir laptopum var. bluetoothunda sorun yaşıyorum. Kablosuz kulaklığımı bilgisayara bağladığımda net ses gelmiyor. Ancak harici bir adaptörle denediğimde çok net bir ses veriyor. Bütün driverları güncellemem rağmen düzelmedi bunun sorunu nedir. Yardımcı olursanız...
  3. B

bluetooth kulaklık windows 11 parazit sorunu

merhaba kulaklığım telefonda temiz ses verirken. Bilgisayarım da parazitli bir ses veriyor. sebebi nedir nasıl bu sorunu çözebilirim.
  4. B

Bilgisayarı uzaktan çalıştırma

Herkese merhaba ofisteki bilgisayarımı evden çalıştırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
  5. B

Photoshop ve ofis için sistem tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Elimde Asus h110m k anakart ve MSI r7 240 2 GB ekran kartı var. Bu sisteme işlemci olarak ne alabilirim? Yoğunluklu olarak adobe illustrator ve photoshop kullanılacak ekran kartı yeter mi? Ayrıca ofiste kulanılacağı için bazen Google da 10 15 sayfa açık oluyor...
  6. B

Format attıktan sonra yüklenmesi gerekenler

Arkadaşlar yeni bir sistem topladım ve hangi sürücüleri yüklemem gerek? Daha önceden driver booster programını kuşanıyordum ama @Abdullah Hacıgül o programları kullanmayın dedi bi el atarsanız sevinirim
  7. B

sandisk ssd plus 240 gb yazam sorunu

yeni aldığım sandisk ssdm de yazma orunu var 2 tane aldım ve ikiside aynı çözümü var mı yoksa ürünler mi hatalı
  8. B

obs ndi plugin araçlar kısmınd gözükmüyor

OBS programına çift bilgisayardan yayın yapmak için NDİ Source plugin'i yükledim fakat "Araçlar" sekmesinde bu Plugin'in ayarlar seçeneği gelmesi gerekirken bu seçeneği bulamadım.
Top Bottom