Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ Her gece pc fişini çekmek zararlımı

Her gece pc fişini çekmek zararlımı birçok arkadaşımın başına geldi gece elektrik git gel yapıyor falan psu bozulanmı demezsin o yüzden her gece çekiyorum kimiside,diyor bios pili biter diye çekeyimmi sizler nasıl yapıyorsunuz ne önerirsiniz
  2. U

Mavi Ekran Ekstra sürücü kurmazsak ne olur

Slmlar kafamı karıştıran konu var size danışmak istedim şimdi ben 11 pro kurdum formatla sonra güncellemelerini yaptım Windows güncellemelerini sonra uygulamaları oyunları yükledim bu kadar ve şuan sorunsuz çalışıyor sistem ekstra driver falan kurmadım ama aygıt yöneticisinde işlemcim ekran...
  3. U

Mavi Ekran Pcyi uzun süre kapalı yada açık tutmak zararlımı

Ben biraz dengesiz kullanıyom pcyi ya 1 ay hiç açmıyorum ya 2 ay kalkmıyorum bi zararı varmı yada sorun oluştururmu uzun süre kapalı kalması açık kalması
  4. U

Çözüldü✓ Pc kasasının temperli camı açık dursa sıkıntı olurmu

Slmlar yeni ekran kartı aldım güç girişi 2x8=16 oldu taktım baya yoğun kablo oldu önü, kartta baya büyük kasaya tam sığdı ama kablolara değiyor temperli cam kablolar çok olduğu için zararı varmı bunun acaba açık tutsam toz ses sıkıntısı var baya sıkıştırdı dağınık kabloları zarar verirmi kablolara
  5. U

Yardım pcde oyun oynarken aniden elektrik kesintisi oldu zarar verirmi pcye

Pcde oyun oynarken aniden elektrik kesintisi oldu pcye zararı olurmu ara sıra başıma geliyor bu sorun endişeleniyorum psu cougar stx 700w psu
Geri