Arama sonuçları: *

1. M

AMD driver siliniyor

arkadaşlar öncelikle merhaba grafik kartı sürücüsünü ddu/amd cleanup ile siliyorum tekrar yüklüyorum ve tekrar fotoğraftaki hatayı veriyor sebebi nedir?
  2. M

Ram mhz düşük gözüküyor

ramlerimi biostan 6400 yapsamda windows sistem bilgisinde 5600 mhz diye gözüküyor sebebini bilen varmı? ama görev yöneticisinde 6400 gözüküyor.
  3. M

Cinebench testim nasıl ?

cinebench testimi ve sıcaklık değerini aşşağıya bırakıyorum, yorumlarsanız sevinirim.
  4. M

Chipset driverda hangi tikleri indireyim?

arkadaşlar chipset driverda bilmediğim tikler var hepsini indirmem mi gerekiyor?
  5. M

Zen timings değerlerim iyi mi?

zentimings değerlerim aşşağıda.
  6. M

Valorant yeni güncelleme sorunu

valorant yeni güncellemeden sonra cpu kullanımı tavan. ne yapabilirim?
  7. M

Çözüldü✓ Googlede pixel oluyor.

arkadaşlar merhaba son birkaç gündür sadece googlede bıraktığım ekteki gibi şeyler oluyor sebebi nedir ? Çözüm: amd driver bir önceki sürüme alınca düzeldi.
  8. M

Ekran kartı tutucusuna ihtiyacım var mı?

Arkadaşlar ekran kartım rx 7700 xt sizce ekran kartı tutucuya ihtiyacım var mı? EDİT: Kalem koydum olmuş mu?
  9. M

Bilgisayar garip kasma olayı

Arkadaşlar bugün bilgisayarı kapadım ve yarım saat sonra açtım. Bilgisayar acayip kastı hani öyle böyle değil bayya kötü sonra yeniden başlattım düzeldi. Sizce sorun daha büyüyebilir mi? Veya neden olmuş olabilir?
  10. M

Ekran kaydı neye yük bindiriyor.

Arkadaşlar son birkaç saniyeyi kaydetebileceğimiz ayar hangi parçaya yük bindiriyor? Amd ekran kartı driverinden ayarlanıyor ama bilemedim.
  11. M

Valorant her ayarda aynı fps YARDIM!

Arkadaşlar ryzen 5 7600 + rx 7700 xt ekran kartım var hangi ayara alırsam alayım (en yüksek ve en düşük dahil) 300-500 arası alıyor. Tüm stres testlerini yaptım çok iyi çıktı sorun ne olabilir?
  12. M

Rx 7700 xt için en stabil driver hangisi?

Arkadaşlar rx 7700 xt için en stabil driver hangisi?
  13. M

Yeni bilgisayar akıcı değil.

arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ryzen 5 7600 + 7700 xt ama akıcı değil driverlar kuruk her şey tam. aşşağıya bir video bırakıyom birisi benim arayüz diğeri yabancı birinin arayüzünde akıcılığı.
Geri