Arama sonuçları: *

1. Razzwil

Anakart Dram sorunu Sistem açılmıyor

Arkadaşlar öncelikle merhaba anakartta Dram(turuncu) hatası alıuorum anakartım Colorful cvn b850m frozen gaming 14a modeli 7800x3d işlemcim klevv crass V 2x16 6000 cl30 ramlerim var anakartım ramleri desteklemiyor olabilir mi baktım biraz ama bilgi bulamadım
  2. Razzwil

Uzaktan pc açıp kapatmak

arkadaşlar evde olmadığım zamanlar pc yi uzaktan açıp kapatıp kontrol etmek istiyorum google remote ile kontrol edebiliyorum fakat kapatıp açmayı nasıl yapacağım bilmiyorum
  3. Razzwil

Sistemimde Darboğaz var

Arkadaşlar sistemim fotoğraftaki gibi ancak https://pc-builds.com/ sitesinden işlemci ekran kartımı girince 1080p de %17 lik 2k da %7 lik bir darboğaz çıkıyor anakartım am4 işlemcimi yükseltmek istesem uyumlu bir işlemci varmıdır bilmiyorum anakartımı yükseltmem gerekir mi eğer gerekirse ramleri...
  4. Razzwil

Dying light 2 Saçma FPS Sorunu

öncelikle sistemim şu şekilde r5 5600x suprim x 3070ti 16gb 3600 mhz ram Dying Light 2 oynarken oyunum mapte asla akıcı değil ve gördüğünüz gibi 40-60 fpsler arasında oyun ilk resimde oyunda ışın izleme modunda 1080p ve dlss performansta ikinci resimde ise oyun yüksek kaliteli ışın izleme 1080p...
  5. Razzwil

Dying light 2 Fps sorunu

Arkadaşlar öncelikle sistemim şu şekilde r5 5600x suprim x 3070ti 16gb 3600mhz ram dying light 2 oyununda ekran kartı kullanımım %40-60 arası gidip geliyor ve fps 50-60 arası (grafik ayarlarım yüksek kaliteli ışın izleme) ama bina içine girince ekran kartı kullanımım 99 a çıkıp 150 160 fpsleri...
Geri