Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Bluetooth aparatıyla kulaklık bağlıyorum ama sorunum var

Arkadaşlar ub500 bluetooth aparatı aldım forumdan öneri üzerine, ürün geldi taktım kulaklığım (Anker q30) u bağladım. Şu şekilde 2 kulaklık var, mikrofonu kullanabilmek için 1. yi kullanmak zorundayım fakat onu seçince ses kalitesi 10 da 3 üne falan düşüyor ve mono olarak çalışıyor, alttakini...
  2. RevenKalr

Steam aile paylaşımlı hesap bilgisayar kontrol edilebilir mi yoksa virüs mü?

Arkadaşlar steamden aile paylaşımlı hesap ile bir spiderman oynuyordum, hesabı çevrimdışı yapmayı unutmuşum birden windows sesi kapandı sonra oyun 60fps e sabitlendi oyunu alta attım ama mouse imleci kendiliğinden hareket ediyordu ani korkuyla pc yi kapadım fakat başka biri bu şekilde kontrol...
  3. RevenKalr

Detroit fps im neden düşük?

Arkadaşlar detroit oynuyorum, fps kilidini kaldırdım fakat fps im çok düşük. Diğer oyunlarda sıkıntı yok fakat detroit de çok düşük 40-80 arası alıyorum. 1080p Ultra da oynuyorum sistemim: 7600, r5 3600 4.2ghz, 16gb 2x8, Oyun Hdd de yüklü ssd de yer yok, ekran kartı %100 kullanılıyor fakat fps...
  4. RevenKalr

Mavi Ekran Bu mavi ekran hatasi nedir?

Minidump: https://drive.google.com/file/d/1vTR-F2gdVMqkVTrnf2jPKjKYJlfClLzn/view?usp=sharing Detroit e giriyordum gölgeler yükleniyordu o sıra yedim bunu, ekran kartını da bugün değiştirdim Wattman yazmiyor radeon da 1689100499 @Emirhandkee @Pişmaniye
  5. RevenKalr

Opera gx duvar kağıdı gitmiyor

Arkadaşlar opera gx de yanlışlıkla bir tane duvar kağıdı kurmuştum, özel duvar kağıtlarını kapat diyorum fakat operayı kapatıp açtığmda tekrardan açılıyor ve o duvar kağıdı yüzünden donuyor opera. Bütün hepsinin üstüne gelince çarpı işareti çıkıyor fakat bu lanet duvar kağıdının çarpı işareti...
  6. RevenKalr

RDR çöküyor pc de mi sorun var?

Bir kaç saattir rdr oynuyorum ve 20dk önce oyun çöktü girdim başka göreve gittim tekrar çöktü, neden olduğunu anlayabilir miyiz? dump dosyası falan var mı ekran kartında bildirim kısmında wattman diye bir şey yazmıyor, watman olabilir mi demiştim ama değil sanırsam
  7. RevenKalr

5900x 85 derece neden?

Sıvı soğutucu bugün geldi Msi coreliquid 360r v2, montajı doğru yapıldı bir sıkıntı yoktu ama şimdi raft gibi bir oyunda 60fps e sabitken 83 derece, voltaj 1.4 de geziyor ondan olduğunu düşünüyorum. nasıl düzeltirim? Sistem: Asus Tuf x570 plus 3070ti 5900x
  8. RevenKalr

Mavi Ekran Watchdog vialation Mavi ekran hatası yardım eder misiniz?

https://drive.google.com/file/d/1Pl55IR8wA0TetkxI6dT_4rCV8Bjrvnfi/view?usp=sharing Minidump dosyam ektedir neden yedim bakabilir misiniz? pubg yi yükleyip açmaya çalışırken oldu
  9. RevenKalr

Pc de virüs bulunmuyor ama virüs var yardım lazım

Arkadaşlar dün bilgisayara trojen bulaştı format attım ve şuan pc de sadece after effect premier ve internetten bulup indirdiğim pluginleri var. Kasperysky ile tarama yaptım tam tarama 15dk falan sürdü hiç bir şey yok bilgisayarda o yüzden kısa sürdü diye düşünüyorum. Ama bir sorunumuz var...
  10. RevenKalr

Monitör 60 - 144 hz arası gidip geliyor

arkadaşlar monitörüm boş ekranda 60hz e düşüyor mouse haraket edince 144 e çıkıyor noldu buna yardım eder misiniz
  11. RevenKalr

Mavi Ekran Kernel security check failure mavi ekran hatası yedim

https://drive.google.com/file/d/1sBKd74OR-S6iJs6c6b7hUGf3rnv7Rx7l/view?usp=sharing minidump linki. 10 dk önce yedim pc sabit duruyordu sadece discord açıktı 1655405033 -arkadaşlar yok mu cevap
  12. RevenKalr

Mavi Ekran minidumpu attım Sorunum nedir?

https://drive.google.com/file/d/1DXl06RVyvkh9K7mn2sv6ZLdN6Syb_lhn/view?usp=sharing Page fault ın nonpaged area diye bir mavi ekran verdi sorun nedir?
  13. RevenKalr

Display port takiliyken pc acilmiyor

Arkadaslar sorunum 1 sendir var bunun hakkinda konu acmistim biri daha yasamis o da acmisti hicbir cozum cikmadi. Sorunu anlatiyorum pc hdmi ile bagliyken sikinti yok ama dp ile bagliyken kasa fanlari donuyor fakat pc acilmiyor. Pc yi kapatip dp yi cikarip baslattiktan sonra dp yi geri takarsam...
  14. RevenKalr

Pc dondu ve kapatmak zorunda kaldım

Arkadaşlar valorant oynuyordum oyun bir anda dondu bütün sesler vs. gitti sonra ekran siyah oldu bende kasadan kapa aç yaptım tekrar girdim oyuna. Bunun neden olduğunu nasıl anlayabilirim?
  15. RevenKalr

Mavi Ekran Bir anda mavi ekran yedim sebebi nedir?

https://drive.google.com/file/d/1LgKBcNYChVtrDH9NX-yAq3tbt60TqPC2/view?usp=sharing Minidump dosyam burda Pubg ye giriyordum ve bi anda mavi ekran yedim hata kodu da kernel securıty check faılure idi. Neden yedim bakabilir misiniz?
  16. RevenKalr

Kamera uygulamasını açtığımda ekran kartı 100 kullanılıyor

Arkadaşlar kamerayı açtığımda ekran kartı %100 kullanılmaya başlıyor. XFX RX 570 4gb Neden böyle oluyor olabilir ?
  17. RevenKalr

Mavi Ekran Mavi ekran yedim yardım edermisiniz ?

https://drive.google.com/file/d/1FY3FXAM3nrOpQtyj0SwD2v7mjhgM2_lk/view?usp=sharing Minidump dosyam bu. Odaya gittim geldim tam geldiğimde gitti mavi ekran kodu göremedim. Neden olduğuna bakabilrimisiniz ?
  18. RevenKalr

Mavi Ekran Yardım lazım hep mavi ekran geliyor

Kod bu hep bu ekran geliyor yeni formst attım ve ekran geldikten sonra şu ekran geliyor Arkadaşlar 2 kere formst attım formattan önce böyle bir şey yoktu Birde minidump dosyası oluşmuyor. Ssd mi iadeye göndermiştim geri geldi . Önceden kurulu iken hiçbir sıkıntı yoktu simdi geldi kurdum bu mavi...
  19. RevenKalr

Bilgisayar 3 saniyelik donuyor

Arkadaşlar sorun 20 dk dir olmaya başladı. Pc bi anda 3 saniyeliğine donuyor . 20dk da 4 kere falan oldu. Ve kulaklik mikrofonu gidiyordu bi anda dc den gir cik yaptığımda duzeliyor. Virüs taraması yaptım bulunmadı virüs bulaşmıştir
  20. RevenKalr

hdd çıkar taktan sonra fps düşüşü

Arkadaşlar eski işlemcimi satıyordum alıcı geldi anakart vs. de getirdi test etmek için. HDD getirmemiş benim hdd yi taktık pc yi açamadık tam olarak , güç kabloları tam yetmiyordu psu eskiydi. sonra hdd yi benim pc ye geri taktım windows falan hazırladı bişiler oldu valorant da bi girdim...
Top Bottom