Arama sonuçları: *

1. Revntron

Mavi Ekran PC Kendiliğinden Kapanıyor

Arkadaşlar merhabalar yeni bir pc almıştım 1 ay önce ve şimdiye kadar hiçbir sorun yokken birden ekran kapanıyor ve fanlar %100'de çalışıyor expo tweaked da duruyordu onu auto yaptım hani ram kaynaklıysa diye ama sorun o da değil onun haricinde 4 gün önce erp yi açmıştım s4+s5 şeklinde pc...
  2. Revntron

Mavi Ekran Sistem Kurtarma Ekranı Sorunu

Arkadaşlar merhabalar arkadaşım yeni laptop almış format atılmış win11 o şekilde gönderilmiş başta sıkıntı yokken sonradan bi yere mi basmış bilmiyorum ama sürekli kurtarma ekranı çıkıyormuş bu adımda başlangıç onarma bi işe yaramadı dedi sadece cmd açılıyormuş ne yapmalıyız yeniden formatlamak...
  3. Revntron

Musallat.exe en hızlı nasıl silinir?

Arkadaşlar merhaba babam ders videosu diye bir dosya indirmiş içinde musallat exe yazılı bu virüs en hızlı nasıl silinir? Laptop'a takmış ki iyiki pc'ye takmamış bunu ben flashtan laptoptan nasıl silinir?
  4. Revntron

Driverscloud Güvenilir Mi?

Arkadaşlar merhabalar bu siteyi sürücü güncellemelerinde kullanıyorum sizce güvenli mi? CS:GO'ya girdiğimde ses biraz boğuktu bir kaç ayarla biraz gitti ama niyeyse hâla bi gariplik var gibi acaba bu siteden kurduğum realtek driver'ları yüzünden mi? Birde anakart güncellemelerini kendi resmi...
  5. Revntron

Mavi Ekran Reboot and Boot device hatası!

Arkadaşlar merhabalar benim psu yanmıştı yeni bir psu alıp bilgisayarcıya taktıttırdım ama "reboot and select proper boot..." Hatası alıyorum. BIOS ekranı geliyor ancak F12'ye ve F11'e bastığımda bir tepki vermiyor, bu yazı karşıma çıkıyor. Flash'tan Win10 UEFI olarak kurmuştum hâla duruyor disk...
  6. Revntron

Black Ghosting Nasıl Düzelir?

Arkadaşlar merhabalar bir arkadaşım, attığım videodaki gibi sorun yaşadığını söyledi sağ sola kaydırdıkça mavi kırmızı renkler çıkıyormuş. Ha birde PS4 ve pc'yi aynı monitöre bağladıktan sonra olmuş. Sizce bu sorun neden kaynaklı olmuş olabilir?
  7. Revntron

compattelrunner.exe nedir?

Arkadaşlar her pc yi açtığımda görseldeki gibi açılıp kapanıyo gidiyo geçen ne olduğunu anlamak için ekran görüntüsü yakalamaya çalıştım şansıma ekran biraz dondu bende çektim bu şekilde bir hata mı diyim yoksa win10 la alakalı mı anlamadım. Sanki virüs gibi sizce nedir nasıl silebilirim? Coin...
  8. Revntron

CMD saniyelik kendiliğinden açılıp kapanıyor?

Arkadaşlar pc'yi ilk açıldığımda 2 sn cmd açılıyor siyah beyaz oluyor sonrasında kapanıyor. Bunun sebebi nedir? Windows'un orijinal olmaması ile alakası var mıdır? Bir virüs mü keylogger gibi? Aklıma takıldı kaç gündür en iyisi buraya konu açayım dedim bilen birisi varsa ne yapmam gerek yardımcı...
  9. Revntron

Flash bellek takınca böyle kalıyor?

Arkadaşlar merhabalar bende 16 GB TOSHIBA flash bellek mevcut. Şimdi benim sorunum şu flashı pc'ye taktığımda aşağıya attığım görseldeki gibi öyle kalıyor biçimlendiremiyorum da diğer flash disklerde böyle bir sorun yok ama bunda sıkıntı oluyor sizce sorun nedir?
  10. Revntron

PC aniden donup geri geliyor

Arkadaşlar merhabalar PC'de normal video izlerken veya oyun oynarken bi anda ekran donuyor 1-2 saniye ve ses titreme sesi geliyor sebebi nedir sizce?
  11. Revntron

Vatan Bilgisayar İade Süreci Nasıl İşliyor?

Arkadaşlar vatan bilgisayardan ekran kartı alacağım nakit para ile eğer bir sorun çıkar ise umduğum gibi çıkmaz ise nasıl iade edebilirim iade etmem için nelerin sağlam kalması gerekiyor para iadesini nakit olarak veriyorlar mı?
Geri