Arama sonuçları: *

1. U

Telefonu bilgisayara takınca şarj olmasını nasıl engelleyebilirim?

Soru başlıkta. Telefonum Xiaomi Redmi Note 8 Sistemim ise ; R5 2600, 1650 Super, 8gb Ram, Msi b450m-a pro max, 1tb hdd. Lazım olur diye yazdım.
  2. U

Letgo nitelikli Dolandırıcılık.

Ne düşünüyorsunuz?
  3. U

Çözüldü✓ Malwarebytes'i kaldıramıyorum.

Böyle bir yazı çıkıyor ve hesap adminastor yetkisi var neden böyle?
  4. U

Bu Klavye, mouse ve Kulaklık nasıl? (İndirimsiz 750-800 atarı toplam.)

Soru başlıkta. Bu parçaları Kara cuma'da almayı planlıyorum veya sadece 1'ini. Duruma göre artık. Bloody A90 - mouse Gamepower Warlock Blue Switch - Klavye Trust Tronsmart Sono - Kulaklık
  5. U

100 Tl ye alabileceğim en iyi mouse?

Soru başlıkta.
  6. U

Kara Cuma ne zaman? Warlock almayı planlıyorum

Arkadaşlar Kara Cuma ne zaman? Gamepower Warlock blue switch dusunuyorum?
  7. U

100 TL'ye alabileceğim en iyi mouse ve kulaklık nedir?

100 TL'ye alabileceğim en iyi mouse ve kulaklık nedir? Kulaklık mikrofonlu olacak. Toplam 200 TL Bütcem var.
  8. U

Steam'da sattığım skinleri nerede görebilirim?

Steam'da sattığım skinleri nerede görebilirim? Para geliyor ama hangisinin satıldığını bulamıyorum.
  9. U

Bu ekran kartında dvi girişi varmı? Resimlerdevar gösteriyor ama yok diyorlar.

Bu ekran kartında dvi girişi varmı? Resimlerdevar gösteriyor ama yok diyorlar. Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı
  10. U

Bu anakartın chipseti ne ?

Bu anakartın chipseti ne ? Msi b450-M A Pro max.
  11. U

Bu fiyata böyle bir sistem topladım sizce nasıl iyi mi ?

Bu fiyata böyle bir sistem topladım sizce nasıl iyi mi ? - GameGaraj Aquarius 5AN Amd Ryzen 5 2600 Msi B450M-A Pro Max Crucial Ballistix 8 Gb 3000 mHz Cl15 İnno3d Gtx 1650 Super 1 TB Seagate Barracuda 7200 Rpm Not : Sistem fiyatı 4833 Tl idir. SSD eklemememin sebebi fiyattan 500 tl düşürdü.
  12. U

Kart girişi için kablo önerisi

. Arkadaşlar monitörümde HDMİ girişi yok. Ekran kartı olarak inno 3d 1650 super alacağım. Bana giriş kablosu önerir isiniz ve dvi displayport demekmi?
  13. U

8 Sene sonunda stem topluyorum

Arkadaşlar 8 Sene sonunda biz bilgisayar alıyorum bütcem max 4000. Pc Yi ben game barajdan 3960 TL ye İ3 9100f 8 GB ram 1 tb hdd 1650 super Daha iyisini toplayabilecek biri varmı lütfen acil yardım edin. (game Garaj olması şart deil) 1601616064 + anakart
  14. U

5K Ya en iyi sistem gerek.

5K Ya en iyi sistem gerek.
  15. U

Superonline fiber internetimle Steam vb. Sitelere ulaşımım yok.

Önceden girmeyi denediğimde "GÜVENLİ ÇOCUK PROFİLİ" Deyip girmiyordu ancak şimdi bu hatayı alıyorum. Ortalama 1.5 aydır böyle. Ekran kartım bozuk olduğundan pek üstünde durmadım ancak şuan düzelttim kartı. İptal etmek için numaralar vs. varmış yolladık sms attık ancak aboneliğimiz zaten yokmuş...
  16. U

Tasarım ile ilgisi bir Discord sunucusu var mı?

Tasarım ile ilgisi bir Discord sunucusu var mı? Tasarım ile uğraşıyorum. İşte insanların yaptığı tasarımları attığı birbirlerin yardım ettiği vs. var ise link bırakırmısınız?
  17. U

Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim?

Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim? Lise 2'ye yani 10.sınıfa gidiyorum bölümüm Bilişim ve Teknolojileri dal olarak İse Veri tabanı. Ortalama bütce Max 4000-5000 Arası toplayabileceğim en iyi sistemin link'ini atarmısınız?
  18. U

5000 Tl ye 144 Hz sistem var mıdır?

5000 Tl ye 144 Hz sistem var mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  19. U

Bu sistem nasıl sizce?

Sistemi bu şekilde özelleştirdim. Sizce nasıl uygun mu? Şimdiki sistemim : İ5 3470 , GT630 , 8GB RAM , 1TB HDD. İ3 9100F Şimdi işlemcimden kat kat iyi sadece oyun ve ufak render alacağım sizce nasıl. Kötümü?, Kötüyse neden kötü?. 1595960573 1TB HDD Var eklemeyi unuttum 3845 tl felan oluyor.
  20. U

GTX 980 Tİ 5K İken RTX 2060 3.8 Bin ?

Gördüğünüz gibi gençler bunun sebebi nedir açıklarmısınız?
Top Bottom