Deneyeceğim hemenRevo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin @FightForHonor
Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin @FightForHonor
bu iki dosyayı silmeyi deneyin direk del tuşuna basarakDeneyeceğim hemen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde 2 adet dosya kaldı hala gitmiyor. Denetim masasından da silinmiyor.
bu iki dosyayı silmeyi deneyin direk del tuşuna basarak
Ne saçma bir program bu Malwarebytes ya. Kasperksy kurucaktım alt tarafı.@Treyarch bunu bilmiyorum hocam
peki https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360039023473 bu linkden kendi araçlarını indirip silmeyi denesek silinirmi ve sonrasında bu program silinirmi@Treyarch bunu bilmiyorum hocam
![]()
Uninstall and reinstall Malwarebytes using the Malwarebytes Support Tool
The Malwarebytes Support Tool troubleshoots, repairs, and resolves issues with Malwarebytes for Windows. If you're experiencing a technical issue with Malwarebytes for Windows, you can use the Malw...support.malwarebytes.com
Bu makaledekileri yapmayı dener misiniz?
Silinmiş çok teşekkürler![]()
Clean dediğim zaman böyle bir yazı çıkıyor Ancak E diskindeki MB Dosyamın içinde 2 adet malwarebytes dosyası var
Dosyanın boyutlarını kontrol edebilir misiniz? Silmişsiniz muhtemelen.Alıntıyı görüntüle
Clean dediğim zaman böyle bir yazı çıkıyor Ancak E diskindeki MB Dosyamın içinde 2 adet malwarebytes dosyası var
Kasperksy kursam böyle bir sorun çıkarmı ortaya?![]()
Uninstall and reinstall Malwarebytes using the Malwarebytes Support Tool
The Malwarebytes Support Tool troubleshoots, repairs, and resolves issues with Malwarebytes for Windows. If you're experiencing a technical issue with Malwarebytes for Windows, you can use the Malw...support.malwarebytes.com
Bu makaledekileri yapmayı dener misiniz?
Nasıl bir sorun?Kasperksy kursam böyle bir sorun çıkarmı ortaya?