Deneyeceğim hemenRevo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin @FightForHonor
Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin @FightForHonor
bu iki dosyayı silmeyi deneyin direk del tuşuna basarakDeneyeceğim hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde 2 adet dosya kaldı hala gitmiyor. Denetim masasından da silinmiyor.
bu iki dosyayı silmeyi deneyin direk del tuşuna basarak
Ne saçma bir program bu Malwarebytes ya. Kasperksy kurucaktım alt tarafı.@Treyarch bunu bilmiyorum hocam
peki https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360039023473 bu linkden kendi araçlarını indirip silmeyi denesek silinirmi ve sonrasında bu program silinirmi@Treyarch bunu bilmiyorum hocam
Uninstall and reinstall Malwarebytes using the Malwarebytes Support Tool
The Malwarebytes Support Tool troubleshoots, repairs, and resolves issues with Malwarebytes for Windows. If you're experiencing a technical issue with Malwarebytes for Windows, you can use the Malw...support.malwarebytes.com
Bu makaledekileri yapmayı dener misiniz?
Silinmiş çok teşekkürler
Clean dediğim zaman böyle bir yazı çıkıyor Ancak E diskindeki MB Dosyamın içinde 2 adet malwarebytes dosyası var
Dosyanın boyutlarını kontrol edebilir misiniz? Silmişsiniz muhtemelen.Alıntıyı görüntüle
Clean dediğim zaman böyle bir yazı çıkıyor Ancak E diskindeki MB Dosyamın içinde 2 adet malwarebytes dosyası var
Kasperksy kursam böyle bir sorun çıkarmı ortaya?Uninstall and reinstall Malwarebytes using the Malwarebytes Support Tool
The Malwarebytes Support Tool troubleshoots, repairs, and resolves issues with Malwarebytes for Windows. If you're experiencing a technical issue with Malwarebytes for Windows, you can use the Malw...support.malwarebytes.com
Bu makaledekileri yapmayı dener misiniz?