Arama sonuçları: *

1. Blitzz

Çözünürlük değiştirince renk ayarları gidiyor

Arkadaşlar 1920x1080 digital vibrance 80de kullanıyorum her şey çok normal ama oyun oynarken 1440x1080e geçicem geçtiğimde sadece oyun değil masaüstü video falan her şey soluklaşıyor digital vibrance sanki 0 gibi oluyor yeni sürücü güncellemesinden sonra oldu bu çözümü bilen veya yaşayan varsa...
  2. Blitzz

PCm deki bios ayarları

arkadaşlar ramim 6000mhz 4800kullanıyorum expo açtığımda görüntü gelmedi bios pili çıkardım düzeldi gene ekran gelmezse diye yapmıyorum onun dışında secure boot açınca ekran gelmiyor sebebi pc kurulurken secure boot kapalı kurulmuş o sebepten secure boot açık en baştan kurmam gerekiyormuş...
  3. Blitzz

Ram mhz lerini yükseltemiyorum

arkadaşlar anakartım b650m-r 7200mhz işlemcim ryzen 5 7600tray 5200mhz destekliyor ramlerimde patriotun viper venomu 2x16gb (6000mhz) şuan 4800de çalışıyolar 5200e sabitledim ekran gelmedi expo açtım bu seferde gelmedi bios reset atmam gerekti 5200e sabitlediğimde direk biosa attı geri ben bu...
  4. Blitzz

Rocket league açılıp donuyor

rocket leagueyi açıyorum (epic games) açılıyor sonra donuyor oyun öyle kalıyor bilen varmı ya dosyaları doğruladım ama hala aynı çözümüde bulamadım
  5. Blitzz

Nvidia denetim masası

ryzen işlemci nvidia ekran kartım var Nvidia denetim masası (EKRAN) kısmı yok nasıl düzeltebilirim ryzen+nvidia combosu yapanlarda var olduğunu görmüştüm çünkü.
Geri