Arama sonuçları: *

1. TheburuQ

FURMARK TESTİ AÇILMIYOR

çoğu sürümü denedim fakat furmarkı çalıştırdığımda; Furmarkın siyah penceresi yükleniyor ve tekrar kapanıyor. Sapphire Nitro+ RX 580 8GB Ekran kartının driver'ı güncel
  2. TheburuQ

Laptoptan Biiip Sesi geliyor.

Selamünaleyküm, Laptopu açtıktan yaklaşık 1 dk sonra biiiip - biiiip - biiiip diye ses geliyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
  3. TheburuQ

Çözüldü✓ Google Chrome'da FPS Drop yiyorum

Selamün aleyküm, Chrome'da video fln izlerken (uzantı kullanmıyorum) veya int de dolaşırken anlık fps drop yiyorum. Anlık olarak ses donuyor, mouse donuyor ve ekranda donuyor (bu donma chrome'u açınca oluyor, fakat donduğu zaman bütün pc yi etkiliyor. Yani dc de arkadaşlarımla konuşurken...
  4. TheburuQ

PC KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR!

Sa arkadaşlar, Laptop'a mousu takıyorum sonra mouse'ı hareket ettirince pc kendiliğinden kapanıyor. Sebebi ne olabilir? Driverlarla alakalı olabilir mi? Başka Laptopa takınca sorunsuz çalışıyor.
  5. TheburuQ

Radeon Software kendi kendine siliniyor?

Pc de herhangi bir sorun yok. Bazen pc açtığımda radeon software kendi kendine silinmiş oluyor. Tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Size de oluyor mu bu merak ediyorum?
  6. TheburuQ

PC, Elektrik Faturasını Ne Kadar Etkiliyor?

1 ay boyunca, her gün en az 5 saat oyun oynanan bi pc de, ay sonu sadece pc'nin kullandığı elektrik kaç tl olur? (Konum: İstanbul) pc özellikleri: KASA: Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa ANAKART: ASUS PRIME B450M-K 4400MHz İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600 EKRAN...
  7. TheburuQ

Çözüldü✓ Bios flash belleğimi görmüyor!

Adata USB Bellek 3.2 64GB belleği biçimlendir kısmından exFAT yapıyorum. Sonra içerisine bios dosyamı atıyorum. Fakat bios ekranında flash bellek gözükmüyor
  8. TheburuQ

PC'mi yükseltmek istiyorum. Sizce ilk neyden başlamalıyım?

KASA: Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa ANAKART: ASUS PRIME B450M-K 4400MHz İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600 EKRAN KARTI: ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT 6 GB RAM: 2 X CORSAIR 8GB(16 GB) Vengeance LPX SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD HDD: 1TB HDD pc...
  9. TheburuQ

Çözüldü✓ Bios'umun güncel olup olmadığına nerden bakabilirim?

İŞLEMCİ: Ryzen 5 3600 ANAKART: ASUS PRIME B450M-K 4400MHz kullanıyorum. 23 Haziran 2020 tarihinde satın almıştım pc yi. Aldığımdan beri bios güncellemesi yapmadım. Biosun güncel olup olmadığına nerden bakabilirim? Eğer güncel değilse de bios güncellemek mantıklı mı?
  10. TheburuQ

Böyle bir hata ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor?

bilgisayarım DA Sistem 2
Geri